PROM-IN Pentha Pro Complete 2500g

A Pentha pro complete® természetes forrásból származó fehérjék és szénhidrátok teljes értékű keveréke. Ezenkívül a terméket számos funkcionális összetevővel gazdagították. Prom-IN Pentha ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 24 222 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A Pentha pro complete® természetes forrásból származó fehérjék és szénhidrátok teljes értékű keveréke. Ezenkívül a terméket számos funkcionális összetevővel gazdagították.

Prom-IN Pentha Pro Complete: Teljes értékű étkezés két adagolókanálban (Visszatekintés)

Fehérjekeverék:

 • Afehérjetartalom 50%-a tejsavófehérje, amelyet a legkíméletesebb módszerrel dolgoztak fel.A fehérjét a legkíméletesebb mikroszűrési eljárással (CFM) nyerik, amely teljesen ép szerkezetű fehérjét eredményez.
 • A fehérjetartalom 5%-át szabadalmaztatott tejsavó peptidek teszik ki, amelyek az emésztést serkentik és gyorsan beindítják a regenerációs folyamatot.
 • Afehérjetartalom 35%-a a legdrágább, de egyben a legígéretesebb fehérjeforrás az étrendben. tejfehérje-izolátum, amely a micelláris kazein tisztán természetes formában lévő forrása. Ennek a fehérjeforrásnak az egészségügyi előnyei messze túlmutatnak a sporton.
 • Végül a 10%-os fehérjetartalmával a tojásalbumin, amely az egyetlen hődenaturált fehérjeforrás, teszi teljessé a keveréket. Miért? Egyszerűen az optimális emészthetőség biztosítása érdekében. A hőkezelés jelentősen javítja ennek a kiváló aminosavforrásnak az emészthetőségét, és megfelelően kiegészíti termékünk általános aminosavspektrumát.

Szénhidrát komplex:

 • Édesburgonya vagy édesburgonya: ideális azok számára, akik a szénhidrátok kényelmes formáját keresik. Az édesburgonya por különösen előnyös, ha alacsony GI-jű cukorforrást keres.
 • Kukoricakeményítő (99% amilopektin): ez egy növényi eredetű szénhidrát, amely hosszabb ideig biztosít energiát. Pozitív hatással lehet az izomtömeg építésére és a cukorszint fenntartására a szervezetben, köszönhetően a gyors A gyorsan felszívódó szénhidrátok más forrásaihoz képest alacsony GI-vel rendelkezik.
 • Maltodextrin: Bár összetett szénhidrát, a GI-értéke éppen az egyszerű szénhidrátok alatt van. A maltodextrin alkalmas mindazok számára, akik a szénhidrátbevitelt hosszabb fizikai aktivitás során növelni szeretnék.

Tápértékek:

100g-onként 50 g-os adagonként RHP
Energiaérték 1589 kJ 794 kJ
376 kcal 188 kcal
Zsírok 5,6 g 2,8 g
Amelyből telítődik 3,6 g 1,8 g
Szénhidrátok 29,2 g 14,6 g
Melyek közül a cukrok 10 g 5 g
Fehérje 44,2 g 22,1 g
0,2 g 0,1 g
Szál 4,2 g 2,1 g
Funkcionális összetevők
Béta-alanin 2 g 1 g
L-leucin szabad formában 3 g 1,5 g
L-glutamin szabad formában 3 g 1,5 g
Kapszaicin 5 mg 2,5 mg
Niacin 8 mg 50 %
Biotin 25 μg 50 %
B12-vitamin 1,3 μg 50 %
B6-vitamin 0,7 mg 50 %
B1-vitamin 0,6 mg 50 %
B2-vitamin 0,7 mg 50 %
E-vitamin 6 mg 50 %
Pantoténsav 3 mg 50 %
Folsav 100 μg 50 %
C-vitamin 40 mg 50 %

Pontokban:

 • aminosavak szabad formája
 • Pentha Pro® fehérje komplex
 • szénhidrát komplex édesburgonyából

Ajánlott adagolás:

 • 1 - 2 alkalommal naponta, 1 adag = 50g

Figyelmeztetés:

Étrend-kiegészítő, édesítőszerekkel. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Gyermekeknek, terhes vagy szoptató nőknek nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó. Védje a hőtől, hidegtől és nedvességtől.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek