PROM-IN Joint Drink Forte + Vitamín C 400g

Az ízületi ital forte + C-vitamin egy komplex formula, amely gondosan kiválasztott összetevők keverékét tartalmazza, amelyek kulcsszerepet játszanak az ízületek egészségében. A termék a leghatékonyabb ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 4 400 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az ízületi ital forte + C-vitamin egy komplex formula, amely gondosan kiválasztott összetevők keverékét tartalmazza, amelyek kulcsszerepet játszanak az ízületek egészségében. A termék a leghatékonyabb ismert összetevőket tartalmazza.

A Joint Drink Forte + C-vitamin tartalmaz:

  • Az MSM egy kénvegyület (szerves kénvegyület), amely néhány egyszerű növény összetevője, és kis mennyiségbenGlükózaminnal kombinálva az ízületek normál egészségének fenntartására szolgál.
  • Glükozamin HCl - a glükozamin a mukopoliszacharidok vagy glikozaminoglikánok előanyaga, amelyek az ízületi porc fő összetevői, a glükozamin pozitív hatással van az ízületi porcra.
  • Kondroitin-szulfát - egy szulfátos glikozaminoglikán, amely a porc fontos szerkezeti összetevője, a porcnak ellenállást biztosít a kompresszióval szemben, ami nagy előnyökkel jár.A kondroitin-szulfát egy nagyon kíméletes támogató összetevő az ízületek egészségére, javítja az ízületek mobilitását és megszünteti a fájdalom tüneteit.
  • C-vitamin - fontos antioxidáns, amely számos kulcsfontosságú szerepet játszik az emberi szervezetben, többek között a következőkethozzájárul a normál kollagéntermeléshez és segít fenntartani az immunrendszer normál működését.

Joint Drink Forte pontszámban:

  • Az olyan aktív összetevőknek köszönhetően, mint a C-vitamin, a glükózamin és az MSM, serkenti az ízületek helyreállítását és megerősítését.
  • A hatóanyagok gyorsabb felszívódása, mint a tablettás formáknál
  • Javítja a mozgást az érintett ízület kenésével
  • Segít az egészséges porcok helyreállításában és védelmében
  • Jelentős támogatás a sportolók sérüléseinek helyreállításában

Tápértéktáblázat:

100 g 10 g
Glükozamin HCL 15000 mg 1500 mg
kondroitin-szulfát 5000 mg 500 mg
metil-szulfonil-metán (MSM) 5000 mg 500 mg
C-vitamin 1000 mg 100 mg
Magnézium 250 mg 25 mg
Kalcium 300 mg 30 mg

Összetevők:

Maltodextrin, glükózamin HCl, kondroitin-szulfát, metil-szulfonil-metán (MSM), kalcium-laktát, citromsav., nátrium-hidrogénkarbonát, rost, inulin, magnézium-citrát, aceszulfám K, szukralóz, C-vitamin.

Ajánlott adagolás:

Keverjen el 1 igazított adagolókanál (10 g) Joint Drink Forte + C-vitamin-t 200 ml csendes vízben.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek