Orangefit Probiotica with Digezyme

Pontokban: Probiotické biokultury - összesen 13 faj: Bifidobacterium breve, Lactose bacilicus casei, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 7 483 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Pontokban:

 • Probiotické biokultury - összesen 13 faj: Bifidobacterium breve, Lactose bacilicus casei, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium bidifum, Bifidobacteria anim. ssp lactis, Bifidobacterium longum, Enterococcus faeciumed
 • Enzimek - Dygezyme® enzimkomplex - (összesen 5 faj - amiláz, proteáz, laktáz, lipáz, celluláz)
 • Bromelain - egy ananászból származó enzim
 • Papaya kivonat - természetes enzimeket tartalmazó természetes kivonat.

Étrend-kiegészítő.

13 probiotikus törzset és bioaktív enzimek komplexét tartalmazó vegán probiotikumok

A probiotikus biokultúráknak köszönhetően az emésztése rendben lesz, és Ön is. A bélmikrobiomnak olyan tulajdonságai vannak, amelyek a táplálékból származó tápanyagok felszívódásával, a vitalitással, az állóképességgel és a mentális fittséggel kapcsolatosak. Az Orangefit probiotikumok összesen 13 (!)) fontos probiotikus törzseket, a szabadalmaztatott Dygezyme® enzimkomplexet, papaya kivonatot (amely természetes enzimeket tartalmaz) és az ananászból származó bromelain enzimet. Az Orangefit probiotikumok teljes mértékben növényi eredetűek, ezért alkalmasak mindazok számára, akik hatékony támogatást és újraindítást keresnek az emésztés és az általános egészség érdekében.

Mik azok a probiotikumok és miért van rájuk szükségünk?

A probiotikumok olyan mikroszkopikus organizmusok, amelyek jótékony hatással vannak az emésztőrendszerünkre és ezáltal az egész szervezetre. Természetes módon fordulnak elő az emésztőrendszerünkben (az úgynevezett mikrobiomban), és gondoskodnak a feldolgozásról.tápanyagokat az étrendünkből, és eltávolítja a nem kívánt szervezeteket és részecskéket, amelyeket véletlenül elfogyasztunk. A legújabb eredmények szerint a bél-agy tengelyt is befolyásolják, ami azt jelenti, hogy a mentális fittséggel kapcsolatos tulajdonságokkal rendelkeznek.

A probiotikumok jó forrásai az erjesztett (fermentált) élelmiszerek (miso, fermentált zöldségek, tempeh, kefirrizs, kimchi), de ezeket nehéz lehet rendszeresen fogyasztani, ezért a kiegészítők segíthetnek. A szükséges mikroorganizmusok nem megfelelő szintje az emésztőrendszerben az alábbiakhoz vezethethosszú távú fáradtság, rossz kondíció, rossz alvásminőség és depresszió.

Bioaktív enzimek és az anyagcsere újraindítása

Minden adag kíméletes fermentációs módszerrel előállított bioaktív enzimek kiváló minőségű keverékét tartalmazza: proteáz, laktáz, alfa-amiláz, lipáz, celluláz. Az enzimek másik forrása a papaya kivonat és a bromelain.a tápanyaglebontás és -lebontás folyamatában lejátszódó biokémiai reakciók irányítása és ellenőrzése.

Orangefit - Teremtsünk egy egészségesebb világot !

 • 100% növényi forrás - prémium minőség
 • Fenntartható fejlődés - európai termelés + lehetőleg európai nyersanyagok (szénlábnyom)
 • Etikai megközelítés - a jövő nemzedékekért
 • Mesterséges édesítőszerektől és szintetikus ballasztanyag-összetevőtől mentes
 • GMO-mentes
 • 100%-ban újrahasznosítható csomagolás

Mit tartalmaz az Orangefit Probiotics?

 • Probiotikus biokultúrák - összesen 13 faj: Bifidobacterium breve, Lactobacilicus casei, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium bidifum, Bifidobacteria anim. ssp lactis, Bifidobacterium longum, Enterococcus faeciumed
 • Enzimek - Dygezyme® enzimkomplex - (összesen 5 faj - amiláz, proteáz, laktáz, lipáz, celluláz)
 • Bromelain - egy ananászból származó enzim
 • Papaya kivonat - természetes enzimeket tartalmazó természetes kivonat.

Orangegefit - Hozzunk létre egy fittebb világot

Hagyja, hogy az Orangefit önmagáért beszéljen: 2014-ben kezdtük, és már akkor egyértelmű volt, hogy a növényi alapú sporttáplálkozás a helyes út. De az akkoriban kapható vegán shake-ek ugyanolyan rossz ízűek voltak, mint amilyennek kinéztek, ráadásul a fél világot átutazva Európába utaztak. Ezért merész elhatározást tettünk, hogy megváltoztatjuk és felfrissítjük a növényi alapú sporttáplálkozást. Alapvetően minden egyszerű: a mi értékeink határozzák meg a célunkat! Azt szeretnénk, hogy fittnek és egészségesnek érezd magad. Az állati termékek egészséges alternatíváját pedig a sportolótól az űrhajóson át a házi verébig mindenki fogyaszthatja alkalmanként, rendszeresen vagy állandóan. Az Orangefit egy egészségesebb világot szeretne teremteni!

Orangefit B.V. , Edisonweg 4A, Alkmaar , Hollandia (Made in EU)

Keverje fel a világot az Orangefit-tel

Márkánkkal arra szeretnénk inspirálni az egyéneket és a közösségeket, hogy egészségesebb és bolygóbarátabb életet éljenek. Legyen szó rangos fitnesz- és wellnessklubokról, csúcskategóriás sportközpontokról, az egészséges életmód kedvelőiről, a vegán közösségről vagy általában a szélesebb közönségről.Együtt megváltoztathatjuk a szokásokat, és büszkévé tehetjük Földanyánkat. Szőrös barátaink meg fogják köszönni nekünk.

Karbonlábnyomunk csökkentése

Nem csak arról van szó, hogy 100%-ban növényi forrásokat használunk, és kihagyjuk az állati forrásokat. Ahol csak lehetséges, fő összetevőként európai alapanyagokat használunk, és termékeinket itt állítjuk elő. Ez jelentősen megkülönböztet bennünket az úgynevezett globális márkáktól, amelyek árui és nyersanyagai a világ minden tájára eljutnak.

Ajánlott adagolás:

 • Vegyen be naponta 1-2 kapszulát, lehetőleg éhgyomorra. A csomag az adagolástól függően 30-60 napi adagot tartalmaz.

Megjegyzés: Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tárolandó. Alkalmas vegánok számára. Terhesség, szoptatás, betegség vagy gyógyszeres kezelés esetén használat előtt konzultáljon szakemberrel.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek