A 100% kazein ideális "lassú fehérje", amely lassan szívódik fel az emésztőrendszerből, és a nap és az éjszaka folyamán a véráramba kerül. A felszívódás akár ...Bővebben
A 100% kazein ideális "lassú fehérje", amely lassan szívódik fel az emésztőrendszerből, és a nap és az éjszaka folyamán a véráramba kerül. A felszívódás akár 7 órát is igénybe vehet, ami a nap és az éjszaka jelentős részét jelenti. Az antikatabolikus folyamat maximálisan támogatott, ha kiváló minőségű kazeineket adunk.
Csokoládé | vanília | banán | |
---|---|---|---|
energiaérték | 1472 kJ/351 kcal | 1496 kJ/357 kcal | 1499 kJ/358 kcal |
Fehérje | 72,1 g | 76,2 g | 76,4 g |
szénhidrátok | 11 g | 9,9 g | 9,5 g |
- ebből cukrok | 4,9 g | 5,2 g | 5,2 g |
Zsírok | 2 g | 1,4 g | 1,4 g |
- amelyből telítődik | 0,9 g | 0,5 g | 0,5 g |
só | 1,835 g | 1,89 g | 1,388 g |
Szál | 3 g | 1,1 g | 1,1 g |
nátrium | 734 mg | 756 mg | 555 mg |
Kalcium | 2061 mg | 2200 mg | 2206 mg |
Csokoládé micelláris kazein (emulgeálószer: szójalecitin), zsírszegény kakaópor, aroma, só, lágyítószerek (cellulóz, pépesítőszerek). gumi, karragén, guar gumi), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), enzimkomplex (amiláz, proteáz, celluláz, galaktozidáz, lipáz).
Vanília micelláris kazein (emulgeálószer: szójalecitin), aroma, só, lágyítószerek (cellulózgumi, karragén, guar-gumi), fehérjemaszkoló, édesítőszerek (szukralózcukor, aceszulfám K), színezőanyag kurkumin, enzimkomplex (amiláz, proteáz, celluláz, galaktozidáz, lipáz).
Banán micelláris kazein (emulgeálószer: szójalecitin), aroma, lágyítószerek (cellulózgumi, karragén, guargumi), só, színezék kurkumin, szabályozó anyagoksavanyúságot szabályozó anyag (almasav), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), enzimkomplex (amiláz, proteáz, celluláz, galaktozidáz, lipáz).