Reflex Nutrition Omega 3 90 kapslí

A Reflex Nutrition Omega 3 kivételes forrása a telítetlen zsírsavaknak, magas EPA és DHA tartalommal, amelyek a természetes táplálkozásban nem állnak könnyen rendelkezésre. A fő ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 3 817 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A Reflex Nutrition Omega 3 kivételes forrása a telítetlen zsírsavaknak, magas EPA és DHA tartalommal, amelyek a természetes táplálkozásban nem állnak könnyen rendelkezésre. A fő jellemzője a gyógyszerészeti minőségű, nehézfémektől és egyéb szennyeződésektől mentes.

Tápértékek:

Adagok száma csomagonként: 22 1 kapszula tartalmaz
Energiaértékek 38kj / 9kcal
Halolaj-koncentrátum 1.000mg
EPA ( Eoko-kozapentaénsav ) 330mg
DHA ( dokozahexánsav ) 220mg
E-vitamin 5iu ( az E.C. RDA 34%-a )

Mi különbözteti meg a Reflex Omega 3-at a versenytársaktól?

Mivel az Omega 3 zsírsavak természetes forrásokból származnak, a táplálékkiegészítők szintje a forrástól és a feldolgozási módszertől függően változhat. A szennyeződésnek jelentős hatása van. A halak olyan mérgeket rejthetnek magukban, mint a higany, a dioxinok és a PCB-k, amelyek károsak az egészségünkre. Fontos, hogy a Reflex Nutrition eljárásokat alkalmaz annak biztosítására, hogy minden egyes tétel Reflex Omega 3 Fattysav minden szennyeződésre ellenőrzik, így Ön teljesen nyugodt lehet.

Ajánlott adagolás

Vegyen be naponta kétszer 2 kapszulát étkezés közben, vagy az orvos által javasolt módon.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek