Nutrend Voltage energy bar 65 g

Nyugodtan dolgozhatsz keményen, és fokozatosan közelebb kerülhetsz a választott célodhoz. A VOLTAGE ENERGY BAR-ba csomagolt energia segít leküzdeni azokat az akadályokat, amelyek még mindig a ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Nyugodtan dolgozhatsz keményen, és fokozatosan közelebb kerülhetsz a választott célodhoz. A VOLTAGE ENERGY BAR-ba csomagolt energia segít leküzdeni azokat az akadályokat, amelyek még mindig a célod és a célod között állnak.

Ez a kivételes energiaszelet gyorsan felszívódó szénhidrátokból áll.azonnali energiapótlásra tervezett, felszívódó szénhidrátok (glükózpolimerek), valamint fokozatosan felszabaduló glükózzal, amelyet részben a zabkorpa, részben pedig a zabkorpa képviselrészben a diszacharid izomaltulóz (PalatinoseTM), amely alacsony glikémiás indexével (GI 32) tűnik ki. A szelet C- és E-vitaminnal is gazdagított, amelyek a cinkkel együtt hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A VOLTAGE ENERGY BAR egyesíti a nagyszerű ízt és az ideális energiaformát!

Videó:

Pontokban:

  • Gabonapehely alapú gabonapehely szelet
  • feltölt téged
  • Izomaltulóz (Palatinose™) - fokozatosan felszívódó szénhidrát.
  • C- és E-vitamin - antioxidánsok
  • Cink

Ajánlott adagolás:

  • Energiával való feltöltődéshez hosszabb fizikai aktivitás előtt és közben.

Használat:

  • a kicsomagolás után a terméket azonnali fogyasztásra szánják.

Megjegyzés: C-, E- és cink-vitaminnal dúsítottgabonaszelet . 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Legfeljebb 25 °C-os hőmérsékleten, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve, fagytól védve tárolandó.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek