Az egyik legelőnyösebb fehérjeforrás a felszívódás és a hozzáférhetőség szempontjából, az izomrostok regenerálódása érdekében a megerőltető fizikai aktivitás után és az izomnövekedés érdekében.A natív tejsavófehérje-izolátumot ...Bővebben
Az egyik legelőnyösebb fehérjeforrás a felszívódás és a hozzáférhetőség szempontjából, az izomrostok regenerálódása érdekében a megerőltető fizikai aktivitás után és az izomnövekedés érdekében.A natív tejsavófehérje-izolátumot az egyik legelőnyösebb fehérjeforrásnak tartják a felszívódás, de a hozzáférhetőség szempontjából is. Ha az ilyen fehérjét részleges enzimatikus hidrolízisnek vetik alá, rendkívül jó minőségű termék, az izomrostok regenerálódásához megerőltető fizikai aktivitás után, és mindenekelőtt a szükséges izomnövekedéshez. Ez a natív tejsavófehérje-izolátum az egyedülálló Hydro Whey termék fő alapanyaga.A Hydro Whey a következőkkel gazdagított:
Tolerase™L
a laktáz savas formája, amely segít a tejcukor (laktóz) lebontásában
Króm
hozzájárul a makrotápanyagok normál anyagcseréjéhez
hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához
B3-vitamin
segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget
hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez
Hydrovon™ prémium és szabadalmaztatott hidrolizált tejsavófehérje-izolátum, amely működik.a kíméletes hidrolízisnek köszönhetően nem veszíti el biológiai értékét, és kiváló aminosavspektrummal rendelkezik.
A termék másik márkás nyersanyaga a Tolerase™L. Ez a laktáz enzim savas formája, amely segít a tejcukor (laktóz) lebontásában.) még a normál laktáz enzim számára kedvezőtlen emésztőrendszeri környezetben is.
A Hydro Whey 80% prémium fehérjét és nulla cukrot tartalmaz, kivéve a természetesen előforduló cukrokat. A termék színezéséhez kizárólag természetes színezékeket használunk, és csak a stevia és a szukralóz adja a termék remek ízét.
A Hydro Whey rendkívül jól emészthető, és minden sportoló igényeit kielégíti, mind az amatőr, mind a sportolókét.sportolók, valamint a legigényesebb szakemberek bármely sportágból. Akinek szüksége van egy prémium termékre, amely magas, könnyen emészthető fehérjetartalommal rendelkezik, annak mostantól a Hydro Whey!
Tejsavófehérje-hidrolizátum a kiváló minőségű, könnyen emészthető fehérje pótlására a nap folyamán.
Ajánlott adagolás: 40 g-ot keverjen el 240 ml vízben. A napi fehérjeszükségletétől függően fogyasszon napi 1-2 adagot az étkezések között. A maximális napi adag 80 g.
Felhasználás: 16 g = 1 adagolókanál vanília és eper ízek esetén. 18 g = 1 adagolókanál csokoládé íz esetén. Mérje ki és keverje össze egy shakerben az ajánlott adagolásnak megfelelően. Felbontás után 25ºC-on tárolja, és 3 hónapon belül használja fel.
Figyelmeztetés: ízesített, édesítőszerekkel dúsított üdítőital. Különösen alkalmas sportolók számára. Gyermekek, terhes és szoptató nők számára nem alkalmas. Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz helyen, legfeljebb 25 °C hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért.
HYDRO WHEY Összetevők:
Vanília ízű: 94% hidrolizált tejsavófehérje-izolátum, búzaszál (gluténmentes), aroma, stabilizátorok: akác és xantán gumi, emulgeálószer: szója. lecitin, csomósodásgátló szilícium-dioxid, króm-laktát, nátrium-klorid, nátrium-klorid., emésztőenzim laktáz - toleráz TML, nikotinamid, édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok, színezék béta-karotin. Az allergéneket az összetevők között kiemeljük.
Eper ízű: 94% hidrolizált tejsavófehérje-izolátum, aroma, búzaszál.Búzaliszt (gluténmentes), stabilizátorok akác és xantán gumi, emulgeálószer szójalecitin, koncentrátum, gluténmentes.céklakivonat, csomósodásgátló szilícium-dioxid, króm-laktát, nátrium-klorid, emésztőenzim laktáz - toleráz TML, nikotinamid, édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok. Az allergéneket az összetevők között kiemeljük.
Csokoládé ízű: enic rost (gluténmentes), aroma, stabilizátorok akác és xantán gumi, csomósodásgátló anyagokcsomósodásgátló anyagok kalcium-foszfát és szilícium-dioxid, króm-laktát, nátrium-klorid, emésztőenzim laktáz - toleráz TML, nikotinamid, édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok. Az allergéneket az összetevők között kiemeljük.
Tápértékek:
Eper és vanília ízű.
100 g
Tétel - 40 g
Energiaérték
1530 kJ / 361 kcal
612 kJ / 144 kcal
Zsírok
1,5 g
0,6 g
- amelyből telítődik
0,7 g
0,3 g
Szénhidrátok
6 g
2,4 g
- ebből cukrok
2,7 g
1,1 g
Szál
1,5 g
0,6 g
Fehérje
80 g
32 g
Só
1 g
0,4 g
Emésztőenzim laktáz
8400 ALU
3360 ALU
Króm
250 µg = 625 % *
100 µg = 250 % *
Niacin (B3-vitamin)
67,5 mg = 422 % *
27 mg = 169 % *
Tipikus aminosavspektrum:
L-Alanin
3956 mg
1582 mg
L-arginin
1979 mg
792 mg
L-aszparaginsav
8790 mg
3516 mg
L-cisztein
1801 mg
720 mg
L-Glutaminsav
14281 mg
5712 mg
Glicin
1399 mg
560 mg