Nutrend Hydro Whey 1600 g

A natív tejsavófehérje-izolátumot az egyik legelőnyösebb fehérjeforrásnak tartják a felszívódóképesség, de a felhasználhatóság szempontjából is. Ha az ilyen fehérjét részleges enzimatikus hidrolízisnek vetik alá, rendkívül ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 26 650 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A natív tejsavófehérje-izolátumot az egyik legelőnyösebb fehérjeforrásnak tartják a felszívódóképesség, de a felhasználhatóság szempontjából is.

Ha az ilyen fehérjét részleges enzimatikus hidrolízisnek vetik alá, rendkívül jó minőségű termék, az izomrostok regenerálódásához megerőltető fizikai aktivitás után, és mindenekelőtt a szükséges izomnövekedéshez. Ez a natív tejsavófehérje-izolátum a fő nyersanyagot jelenti a menekültHYDRO WHEY, amelyet a Nutrend a fehérjék között a legforróbb új termékként dobott piacra.

AHYDRO WHEY a következőkkel van dúsítva:

Tolerase™L

  • a laktáz savas formája, amely segít a tejcukor (laktóz) lebontásában

Króm

  • hozzájárul a makrotápanyagok normál anyagcseréjéhez
  • hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához

B3-vitamin

  • Hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez.
  • Hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez

Hydrovon™ prémium és szabadalmaztatott hidrolizált tejsavófehérje-izolátum, amely működik.Ez a fehérjefehérje a kíméletes hidrolízisnek köszönhetően nem veszíti el biológiai értékét, és kiváló aminosavspektrummal rendelkezik.

A termék másik márkás nyersanyaga a Tolerase™L. Ez a laktáz enzim savas formája, amely segít a tejcukor (laktóz) lebontásában.) még a normál laktáz enzim számára kedvezőtlen emésztőrendszeri környezetben is.

A HYDRO WHEY 80% prémium fehérjét és nulla cukrot tartalmaz, kivéve a természetben előforduló cukrokat. A termék színezéséhez kizárólag természetes színezékeket használunk, és csak a stevia és a szukralóz adja a termék remek ízét.

A HYDRO WHEY rendkívül emészthető és megfelel minden sportoló igényeinek, mind az amatőrök, mind a sportolók számára.valamint a legigényesebb szakemberek bármely sportágban.

Akinek szüksége van egy prémium termékre, magas, könnyen emészthető fehérjetartalommal, annak mostantól a HYDRO WHEY áll rendelkezésére!

Nagyon könnyen el lehet keverni sima vízben egy Nutrend shaker segítségével.

Tejsavófehérje-hidrolizátum a kiváló minőségű és könnyen emészthető fehérje pótlására a nap folyamán.

Ajánlott adagolás:

  • 40 g adag 240 ml vízben. A napi fehérjeszükségletétől függően fogyasszon naponta 1-2 adagot az étkezések között. A maximális napi adag 80 g.

Használja:

  • 16 g = 1 adagolókanál vanília és eper ízben. 18 g = 1 adagolókanál csokoládé ízben. Mérje ki és keverje össze egy shakerben az ajánlott adagolásnak megfelelően. Felbontás után 25 oC-on tárolja, és 3 hónapon belül használja fel.

Figyelmeztetés: édesítőszerekkel dúsított ízesített üdítőital. Különösen alkalmas sportolók számára. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz helyen, legfeljebb 25 °C hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek