Nu3tion Kloubní výživa 1000g

A Nu3tion ízületi táplálék védelmet nyújt minden ízület, szalag és porc számára. Az egész kiegészítés mindössze két anyag keveréke. Egyesek számára ez nem tűnik elégnek, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 9 983 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A Nu3tion ízületi táplálék védelmet nyújt minden ízület, szalag és porc számára. Az egész kiegészítés mindössze két anyag keveréke. Egyesek számára ez nem tűnik elégnek, de ennek éppen az ellenkezője igaz. Nem tartalmaz hatástalan anyagokat, amelyek csak a helyet foglalnák a végtermékben. Két bevált anyag optimálisan kiegyensúlyozott arányú keveréke pontosan az, amire az ízületeinek szüksége van.

Nu3tion közös táplálkozás pontokban:

  • Íjak és ízületek védelme
  • egészséges porc
  • a glükozamin és a kollagén bizonyított keveréke
  • kellemes árképzés

Kinek szól a közös táplálkozás?

Az ízületi táplálék minden olyan sportoló számára alkalmas, aki megterheli az ízületeit - az atlétáktól a hokisokon át a testépítőkig. Természetesen olyan nem sportolók számára is alkalmas, akiknek ízületi problémáik vannak, vagy csak el akarják kerülni azokat a jövőben.

Minden, amit az ízületi táplálkozásról tudni kell (különböző formák, hatások,...)

Összetevők:

  • Hidrolizált sertés kollagén 87%, Glükozamin-szulfát 2KCl 13%, porított formában

Ez a keverék két teljesen bizonyított anyagból áll - glükózaminból és kollagénből. A glükózamin nagyon pozitív hatással van az ín- és ízületi gyulladások kezelésére., kezeli az ízületi gyulladást és a csontritkulást, és megállítja az ízületi porcok elvesztését. A kollagén biztosítja a szalagok megfelelő működését, a bőr rugalmasságát, az egészséges hajat, körmöket és fogakat. Minden emlős szervezetében nélkülözhetetlen fehérje. A két anyag együtt nagyon hatékony keveréket alkot, amely megelőzésképpen, de ízületi fájdalmak esetén is alkalmazható.

Hogyan adagolják az ízületi táplálékot?

Az optimális napi adag 13,5 g aktív keverék (egy felhalmozott evőkanál). A használat minimális időtartama 4-6 hét. Ezt követően egy hónapig hagyja abba a kiegészítés szedését, majd kezdheti újra. Az ajánlott adagot elegendő vízzel vegye be.

Vigyázat

Ez a termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára. A gyártó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért. Száraz és meleg helyen tárolja, ne tegye ki közvetlen napfénynek vagy fagynak.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek