Nu3tion HMB 400g

A HMB javítja az izmok regenerálódását és megakadályozza a fehérje katabolizmust olyan helyzetekben, amikor az izmok veszélyeztetettek, A pontos elv, amely megmagyarázza a HMB hatását ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 6 650 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A HMB javítja az izmok regenerálódását és megakadályozza a fehérje katabolizmust olyan helyzetekben, amikor az izmok veszélyeztetettek,

A pontos elv, amely megmagyarázza a HMB hatását a szervezetben, még nem ismert. De számos tudományos vizsgálatot végeztek. Legtöbbjük arra a következtetésre jutott, hogy a HMB egy nagyon hatékony kiegészítő. Azonban csak akkor, ha a teste több fizikai aktivitásnak van kitéve. Más szóval, ha nem sportolsz, a HMB teljesen haszontalan és nem működik számodra.

Nu3tion HMB pontokban:

  • Javított helyreállítás
  • A protekatabolizmus megelőzése
  • Az izomtömeg növelése
  • Hozzáadott vegyi anyagok és tartósítószerek nélküli étrend-kiegészítő
  • Jó ár
  • Az LDL-koleszterinszint csökkentése

Kinek szól a HMB?

Az elvégzett tanulmányokat figyelembe véve egyértelmű, hogy a HMM csak sportolók számára alkalmas kiegészítő. Használata nem jár semmilyen mellékhatással vagy káros hatással, és ezért bárki által szedhető. Néhány külföldi tanulmány kimutatta, hogy a hatás férfiakra és nőkre, gyermekekre és felnőttekre egyaránt érvényes.

Összetevők:

A legjelentősebb összetevő a HMB - ennek a keveréknek 84%-át teszi ki. A második és egyben utolsó összetevő a kalcium, amely a termék 15%-át teszi ki. Nem találsz felesleges adalékanyagokat, színezékeket, tartósítószereket, töltőanyagokat vagy egyéb vegyi anyagokat.

Tápértékek:

A termék 100 grammjában 99 g fehérje van, cukor és zsír nélkül.

Energia: 1495kJ/357kcal, Fehérje: 84g, Szénhidrát: 0, Zsírok: 0

Hogyan adagoljuk a HMB-t?

A gyártó szerint az adagolás egy-három gramm, nagyjából 30 perccel edzés előtt. A nap folyamán azonban bármikor lehet adagolni. A legtöbb tudományos tanulmány inkább a 3g-os adag felé hajlik, de ez a sportoló súlyától és az edzés intenzitásától függ. A 100 kg feletti sportolók akár a dupláját is bevehetik.

Milyen a HMB íze és oldhatósága?

A Nu3tion legtöbb termékéhez hasonlóan a HMB is jól oldódik, de íze enyhén kesernyés. Ha ezt a kiegészítőt nehezen tudja önmagában beadni, akkor gyümölcslébe vagy más édesített italba keverheti.

Figyelmeztetés:

Ez a kiegészítő nem alkalmas 3 év alatti gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem helyettesíti a táplálékkiegészítőt. Védje a közvetlen napfénytől és a fagytól. Szobahőmérsékleten tárolja.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek