Nu3tion BCAA Instant 400g

A BCAA (Branch Chained Amino Acids - elágazó láncú aminosavak) az elágazó láncú esszenciális aminosavakra, az L-leucinra, az L-izoleucinra és az L-valinra utal. Ezek az ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 6 650 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A BCAA (Branch Chained Amino Acids - elágazó láncú aminosavak) az elágazó láncú esszenciális aminosavakra, az L-leucinra, az L-izoleucinra és az L-valinra utal. Ezek az aminosavak nagyon fontos szerepet játszanak az új izomtömeg felépítésében és a meglévő izomtömeg megőrzésében. A tudományos vizsgálatok szerint a legfontosabb aminosav a leucin, amely akár 33%-kal is növelheti a fehérjeszintézist. Az aminosavak 2:1:1 arányát kiterjedt kutatások során állapították meg, és idővel bevált.

A nu3tion BCAA instant aminosavak nyomokban lecitint tartalmaznak, és a hagyományos BCAA aminosavakhoz képest kiválóan oldódnak vízben. Ez a tulajdonsága miatt sokkal könnyebben fogyaszthatók, és az edzés körül vagy közben hozzáadhatja őket az italaihoz. Kedvező áron minőségi aminosavakat kap, amelyek széles körű felhasználási lehetőségekkel rendelkeznek.

A használat előnyei

A BCAA aminosavak szedése számos pozitív hatással jár. Segítenek a sérült izomrostok kialakulásában, regenerációjában és javításában. Segítenek az izomlebontás (katabolizmus) megelőzésében is. A BCAA-aminosavak előnyeinek legjobb eredményei és felhasználása intenzív edzés és diéta során érhető el.

A BCAA-k az izmok energiaforrásaként is felhasználhatók, ami késleltetheti a fáradtság kialakulását. Mivel a BCAA-aminosavak, különösen az izoleucin, a glikogénraktárak helyreállításához kapcsolódnak, közvetlen hatással lehetnek az energiaszintre és a hosszan tartó fizikai teljesítményre.

Íz és oldhatóság

A BCAA aminosavak keserű ízükről ismertek. Ezért ajánljuk az ízesítetlen BCAA aminosavakat, amelyeket azonnal ízesíthetünk a rendelkezésre álló ízesítőkkel. A friss gyümölcsízek különösen alkalmasak. A nu3tion BCAA instant valóban azonnali, gyorsan és teljesen feloldódik. A nu3tion instant BCAA-k oldhatóságáról a videóban meggyőződhetsz.

Minőség

A BCAA instant aminosavainkat, mint minden nu3tion terméket, nagy figyelmet fordítunk a minőségre. Minden terméknek át kell esnie a tesztelésen, mielőtt bekerül a gyártási folyamatba, és ez nem volt másképp az instant BCAA aminosavak esetében sem. A végtermék gyártása házon belül történik, szigorú higiéniai szabályok és nagy pontosság mellett. Ez biztosítja, hogy a végtermék a legmagasabb minőségű legyen. Van egy elemzési tanúsítvány is, amelyet más vállalatok nem tesznek közzé.

Összetevők

L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin, 2:1:1 arányban, szójalecitin nyomokban, por alakban.

Allergének: szója (nyomokban szójalecitinnel instanciázva)

Adagolás

Az instant BCAA aminosavak szedése egyszerű, csak oldja fel őket vízben. A szokásos adag 10 g. A legfontosabb, hogy a BCAA-kat edzés előtt és közben szedje. Azonban edzés után vagy a nap folyamán bármikor beveheti őket. Néhány sportoló szereti a BCAA-kat egész nap kortyolgatni, így biztosítva az izmok folyamatos aminosav-ellátását. Az azonnali BCAA aminosavak legfontosabb felhasználási területe a diéta során vanaz izomrostok lebomlásának megelőzése érdekében, vagy intenzív edzés időszakában.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek