Nu3tion BCAA 400g

A BCAA-k joggal tartoznak a legnépszerűbb termékek közé, ha a sportban történő kiegészítésről van szó. Célszerű mindkettőt edzés előtt használni, amikor biztosítják az izom védelmét. ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 7 150 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A BCAA-k joggal tartoznak a legnépszerűbb termékek közé, ha a sportban történő kiegészítésről van szó. Célszerű mindkettőt edzés előtt használni, amikor biztosítják az izom védelmét. tömegét a katabolizmustól, valamint az edzés után a fent említett helyreállítás javulása miatt. Ezenkívül a leucin nevű aminosav nagymértékben részt vesz a proteoszintézis folyamatában, vagyis abban a folyamatban, amelynek során új fehérjék keletkeznek. Ezért van az, hogy a legtöbb termékben ez a leggazdagabb. Ráadásul mindhárom aminosav úgynevezett esszenciális aminosav, tehát a szervezet nem képes azokat saját maga előállítani.

Nu3tion BCAA pontokban:

  • védi az izomtömeget, amikor az a katabolizmus veszélyének van kitéve.
  • biztosítja a regenerálódást a kemény edzések után
  • támogatják a proteoszintézist
  • hozzájárul a megfelelő izomnövekedéshez

Kinek való a BCAA?

Az azonnali elágazó láncú aminosavak a szervezet számára teljesen természetes anyagok, ezért semmiképpen semNem károsak vagy veszélyesek, és nincsenek mellékhatásaik. Alkalmasak minden állóképességi vagy erőnléti sportoló számára, kortól, nemtől vagy edzésintenzitástól függetlenül.

Összetevők:

A Nu3tion BCAA terméke nem tartalmaz adalékanyagokat, töltőanyagokat, színezékeket vagy tartósítószereket. Minden csomagban csak 100%-os tisztaságú, elágazó láncú aminosavakat talál. Nem több és nem kevesebb.

L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin 2:1:1 porarányban.

Tápértékek:

Mivel ezek aminosavak, amelyek később a fehérjét alkotják, a fehérjén kívül más makrotápanyagot nem talál a termékben. A termék 100 grammjában 99 g fehérje található.

Energia: 1680kJ/400kcal, Fehérje: 99g, Szénhidrát: 0, Zsír: 0

Hogyan adagoljuk a BCAA-kat?

Ha az elsődleges cél az izomtömeg védelme, akkor általában 5 g BCAA ajánlott edzés előtt. Ha azonban maximalizálni szeretné a regenerálódást és helyreállítani a sérült izomrostokat, akkor az elágazó láncú aminosavakból is vegyen be ugyanekkora adagot az edzés után.

Milyen a BCAA-k oldhatósága és íze?

Ezeknek az elágazó láncú aminosavaknak az oldhatósága meglehetősen jó, nem habzik vagy képez csomókat az elkészítés során. Ami az ízt illeti, sok vásárló panaszkodik az ízesítetlen aminosavak keserűségére. Másrészt a legmagasabb tisztaságú terméket kapja, mesterséges édesítőszerek és színezékek nélkül.

Értesítés

A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ez csak egy sportolóknak szánt kiegészítő. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Védje a fagytól vagy közvetlen napfénytől.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek