Nu3tion AAKG 400g

Az A-AKG prémium minőségű arginin verhetetlen áron. Megakadályozza a fáradtságot a kemény edzések során, javítja az erekciót, az edzési étvágyat és nem utolsósorban segít maximalizálni ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 6 817 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az A-AKG prémium minőségű arginin verhetetlen áron. Megakadályozza a fáradtságot a kemény edzések során, javítja az erekciót, az edzési étvágyat és nem utolsósorban segít maximalizálni a helyreállítást. A fő előnye a már említett nitrogén-oxid (NO) termelés. Az arginin mint olyan a májban termelődik (vagy kiegészítés formájában kerül bevitelre), és a szervezetben kreatinná, agmatinná (egy olyan anyag, amely jelentősen gátolja a kreatin és az agmatin termelését) szintetizálódik.és a nitrogén-oxidot, amely önmagában is számos előnnyel jár. A fő, és a sportolók számára a legfontosabb pozitívum a fizikai aktivitás során az izmok vérkeringésének javítása. Megakadályozza a vérlemezkék aggregációját, nitrozilálja a fehérjéket és neurotranszmitterként működik.

Nu3tion A-AKG pontokban:

  • A legnépszerűbb kiegészítő az NO-termelés támogatására
  • Az izmok vérellátásának javítása fizikai aktivitás közben
  • Késlelteti a fáradtságot
  • Az értágulat javítása
  • Alacsony költség
  • A termék kiváló minősége és tisztasága
  • Elősegíti az izomtömeg növekedését

Kinek szól az A-AKG?

Az arginin aminosav a szervezetben rejlő anyag, használata nem jár semmilyen mellékhatással vagy nemkívánatos hatással. Minden sportág sportolói számára alkalmas, számos jelentős előnnyel jár a futók, valamint az erőemelők, a testépítők vagy a súlyemelők számára.

Összetevők :

A Nu3tion A-AKG terméke nem tartalmaz adalékanyagokat, töltőanyagokat vagy egyéb vegyi anyagokat vagy tartósítószereket. A termék minden egyes csomagjában csak és kizárólag 100% arginint talál alfa-ketoglutarát formájában, amelyet általában a leghatékonyabbnak neveznek.

Tápértékek:

Mivel ez egy tiszta aminosav, az egyetlen makrotápanyag a fehérje. A termék 100 grammjában 99 gramm fehérje található, szénhidrát és zsír nélkül.

Hogyan kell adagolni az A-AKG-t?

Kezdő edzőknek ajánlott 1,5g-3g-ot bevenni egy adagban. A legfontosabb adag 30 perccel edzés előtt, de a termék a nap bármely szakában bevehető. A céltól függően napi 2-3 adag megfelelő. Még a haladóbb edzőknek sem szabad meghaladniuk az 5 g-ot egyetlen adagban.

Milyen az A-AKG oldhatósága és íze?

A legtöbb Nu3tion termékhez hasonlóan az A-AKG is nagyon jól oldódik, de mivel nem termékek édesítőszereket, aromákat vagy színezékeket tartalmaznak, nem várhat csodát az íz tekintetében. A legtöbbször a termékek általában keserűek.

Vigyázat

Ez a termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Három év alatti gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára nem alkalmas. Nem sportolóknak szánták.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek