Namaximum Acetyl L-Karnitin

Acetil-L-karnitin por Az acetil-L-karnitin az L-karnitin acetilezett formája, egy jól ismert és hagyományos zsírégető. A karnitin irányítja a zsírsavak bejutását a sejtekbe, ahol azok energiává ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Acetil-L-karnitin por
Az acetil-L-karnitin az L-karnitin acetilezett formája, egy jól ismert és hagyományos zsírégető. A karnitin irányítja a zsírsavak bejutását a sejtekbe, ahol azok energiává alakulnak. Erre az edzés során van szükség, mivel növeli az oxigénfelvételt az izmokban.

Az acetil-L-karnitin előnye, hogy a karnitin bázissal és a karnitin-tartaráttal összehasonlítva lényegesen kevésbé higroszkópikus., azaz kevésbé hajlamos a nem megfelelő tárolás esetén a nedvesedésre. Az acetil kötés is nagyon hatékony az agyi területen való hatásában, ezért nem használják fel.Gyakran használják hatékony kiegészítőként az agy kognitív tulajdonságainak, a gondolkodás és a memória javítására is.

Az L-karnitin két aminosavból - lizinből és metioninból - szintetizált anyag, és a legjobb zsírégetőnek nevezik.

Támogatja a sperma minőségét, segít a zsírégetésben, késlelteti a fáradtságérzetet, csökkenti az izomkárosodást a hosszú edzések során.ning, növeli az állóképességet anaerob tevékenységek során, segít a koncentráció és a memória javításában, és csökkenti az agressziót.

Az acetil-L-karnitin a karnitin legnépszerűbb formája. Ha a porforma nem felel meg Önnek, javasoljuk, hogy próbálja ki az acetil-karnitin tablettában. A karnitin más formáit is kínáljuk, L-karnitin bázist és L-karnitin tartrátot.

A Natural Nutrition Acetyl L-Carnitine 100% tisztaságú por. A Natural Nutrition termékekhez nem adunk hozzá felesleges adalékanyagokat, étereket vagy tartósítószereket. Így biztos lehet benne, hogy a szervezet csak a szükséges hatóanyagot kapja meg. A Natural Nutrition acetil-L-karnitin nem géntechnológiával módosított. A Natural Nutritionnál biztos lehet benne, hogy hosszú távon a legjobb minőséget kapja a legjobb áron.

Összetevők:

Acetil-L-karnitin

Adagolás:

1/10teáskanál (0,5g) keverje el vízben és igyon naponta 1 alkalommal.

Ajánlott napi adag: 500mg

Összetevők:

Hatóanyagok a DDD-ben (500 mg): acetil-L-karnitin 500 mg (referencia beviteli szint nem meghatározott).

Figyelmeztetés:

Ez a termék nem alkalmas gyermekek, 18 év alatti személyek, terhes és szoptató nők számára. Ez az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos étrendet. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Tárolás: Száraz, közvetlen napfénytől védett helyen, 6-25°C közötti hőmérsékletentárolja . Ne tegye ki fagynak vagy nedvességnek.

Green Medical, s.r.o., Rybná 716/24, 110 00 Prága 1, Cseh Köztársaság

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek