Namaximum Acetyl L-karnitin 100 tablet

Az acetil-L-karnitin (acetil-L-karnitin) az L-karnitin acetilált formája, egy népszerű zsírégető. A karnitin hatása az, hogy megköti a zsírból származó zsírsavakat, és javítja aés fokozza azok ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az acetil-L-karnitin (acetil-L-karnitin) az L-karnitin acetilált formája, egy népszerű zsírégető. A karnitin hatása az, hogy megköti a zsírból származó zsírsavakat, és javítja aés fokozza azok áthaladását a sejt mitokondriális membránján, ami lehetővé teszi az energiatermelést a sejtben. Ez jobb zsírégetést és nagyobb teljesítményt eredményez, mivel a karnitin növeli az izmok oxigénellátását.

A karnitin a lizin és a metionin aminosavakból szintetizálódik. Erre a fizikai edzés során van szükség, mivel növeli az izmok oxigénbevitelét. Ezáltal javítja az izomteljesítményt, beleértve a szívizom működését is, így megfelelő feltételeket teremt a zsírégetéshez és a fogyáshoz. Mindezt a megfelelő étrend és a megfelelő fizikai aktivitás biztosítja.

További előnyei közé tartozik a fáradtságérzet késleltetése, a jobb koncentráció, a memória javítása, a test és a szervezet károsodásának elkerülése.izomkárosodás a megerőltető edzések során, jobb állóképesség az anaerob edzés során és csökkentett agresszió.

Ezenkívül az acetilkötésnek nagy előnye, hogy képes az emberi agyra hatni. Ezért az acetilkarnitint gyakran használják kiegészítésként az agy memóriájának, gondolkodásának és kognitív tulajdonságainak javítására.

Ha a kapszulaforma nem felel meg Önnek, a Natural Nutrition kínál 100%-os tisztaságú acetil-L-karnitin porformát, tiszta L-karnitin bázist és L-karnitin tartrátot is. Öntől függ, hogy a felkínált típusok közül melyiket választja.

Tápértékek:

Név mennyiség 1tablettában % RHP
acetil-L-karnitin 500mg Táplálkozási referenciaérték nem meghatározott

Összetevők:

Acetil-L-karnitin, térfogatnövelő anyag: mikrokristályos cellulóz, csomósodásgátló anyagok: növényi magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.

Tárolás. Ne tegye ki fagynak vagy nedvességnek.

Adagolás:

Vegyen be naponta 1 tablettát elegendő vízzel.

Ajánlott napi adag: 1 tabletta

Figyelmeztetés:

Nem alkalmas gyermekek, 18 év alatti személyek, terhes és szoptató nők számára. Ez az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos étrendet. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Hatóanyagok a DDD-ben (1 tabletta): acetil-L-karnitin 500 mg (referencia beviteli szint nem meghatározott).

Green Medical, s.r.o., Rybná 716/24, 110 00 Prága 1, Cseh Köztársaság

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek