MyProtein Citrulline Malate 250g

MyProtein Citrulline Malate 250g A citrullin és a malát két olyan anyag, amelyek nagyon jól kiegészítik egymást, és a kutatások azt mutatják, hogy növelik az ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 7 983 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

MyProtein Citrulline Malate 250g

A citrullin és a malát két olyan anyag, amelyek nagyon jól kiegészítik egymást, és a kutatások azt mutatják, hogy növelik az állóképességet. A malát részt vesz az ATP-szint növelésében (a szervezet azonnali energiaraktárainak növelésében), a citrullin pedig csökkenti acsökkenti a tejsav- és ammóniatermelést, így meghosszabbítja az edzés időtartamát, és csökkenti a fáradtságot és a fájdalmat. A citrullin az arginin prekurzora, elősegítve annak termelését.

Acitrullin segít a méreganyagok eltávolításában: mint például tejsav és ammónia, amelyek az intenzív fizikai aktivitás, a fehérje-anyagcsere és a katabolikus állapotok melléktermékei.

Összetevők:

100% citrullin-malát por

Különleges táplálkozási célra szánt élelmiszer.

Speciális diétás felhasználásra tervezték. Gyermekek, terhes és szoptató nők számára nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz helyen, legfeljebb 25 °C hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért.

Ajánlott adagolás:

  • Étrend-kiegészítőként napi kétszer 2-3 g fogyasztását javasoljuk. Az optimális eredmény érdekében lehetőleg reggel és 45 perccel edzés előtt.
  • A legjobb, ha az Ön által választott mennyiségű vízzel vagy gyümölcslével fogyasztja.
  • Egy teljes adagolókanál körülbelül 3,5 g-ot tartalmaz, 2/3 adagolókanálnyi vízzel vagy kedvenc italával adagolva.

Tápértékek

Egy adag mérete: 2 g
Adagok száma csomagonként: (250 g) 125
Citrullin-malát 2 g

Figyelmeztetés

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Étrend-kiegészítő, nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Hűvös, száraz helyen, gyermekek elől elzárva tárolandó.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek