MyProtein Caffeine Pro 100 tablet

Caffeine Pro 100 tabletta Koffein a koncentráció támogatására, alkalmas sportolók és fokozott fizikai igénybevételnek kitett személyek számára. A Caffeine Pro egy koffeintartalmú termék. A koffein ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 2 650 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Caffeine Pro 100 tabletta

Koffein a koncentráció támogatására, alkalmas sportolók és fokozott fizikai igénybevételnek kitett személyek számára. A Caffeine Pro egy koffeintartalmú termék. A koffein olyan anyag, amely stimuláló hatású. A koffeintablettáknak köszönhetően bármikor megadhatja magának a napi energiaadagot. Nagyszerű energiaforrás az edzéshez.

Akoffein különböző mennyiségben található a kávébabban, a kávébabban vagy a teacserje levelében. Széles körben elismert központi idegrendszeri stimuláns.

A MyProtein koffein energiát ad az edzés előtt, és késlelteti a fáradtság és a kimerültség érzését. Emellett serkenti a szervezetet és elősegíti a koncentrációt.

A Caffeine Pro célja:

  • A koncentrációt és a teljesítményt támogató stimuláns.

Tápértékek:

Tápértékek: 1 tabletta (1 adag)
Vízmentes koffein 200 mg

Összetevők:

Vízmentes koffein, kalcium-foszfát, cellulóz, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.

Nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy tartósítószert, élesztőt, glutént, laktózt vagy keményítőt. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sót (nátrium-klorid).

Különleges táplálkozási célokra szánt élelmiszer.

Különleges táplálkozási célokra szánták. Gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz helyen, legfeljebb 25 °C hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért.

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be naponta 1-2 alkalommal 1 tablettát, amikor fizikai vagy szellemi koncentrációra van szükség.
  • 24 óra alatt ne vegyen be több mint 2 tablettát.
  • Érzékenyebb egyéneknek 1/2 tabletta bevétele ajánlott.
  • Ez egy erős stimuláns, ne vegye be lefekvés előtt.

Figyelmeztetés:

A koffein erős stimuláns. Nem alkalmas 18 év alattiaknak, terhes és szoptató nőknek, magas vérnyomásban szenvedőknek. (magas vérnyomás), szívbetegség vagy alvászavarokkal küzdő emberek.

Legyen óvatos a koffein adagolásakor, ez egy erős por, és lehet, hogyrossz mellékhatásokat okozhat, ha az ajánlott mennyiséget jóval meghaladóan szedik.A koffein erős stimuláns. Nem alkalmas 18 év alattiaknak, terhes és szoptató nőknek, magas vérnyomásban szenvedőknek. (magas vérnyomás), szívbetegség, vagy olyan emberek, akiknek alvászavarai vannak.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek