MyProtein Beta Alanine 500g

Béta-alanin 500g A béta-alanin egy olyan anyag, amely elősegíti a karnozin képződését az izomszövetben. A béta-alanin csökkenti az izomrostok savasságát, ami növeli a robbanékonyságukat és ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 10 983 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Béta-alanin 500g

A béta-alanin egy olyan anyag, amely elősegíti a karnozin képződését az izomszövetben. A béta-alanin csökkenti az izomrostok savasságát, ami növeli a robbanékonyságukat és a teljesítményüket edzés közben, valamint felgyorsítja a szervezet teljes regenerálódását edzés után.

A béta-alanin egy nem esszenciális aminosav, amelyet az izomsejtek a karnozin szintéziséhez használnak. A karnozin magas koncentrációban található a vázizomzatban, elsősorban a legerősebb, gyors összehúzódásra képes II-es típusú izomrostokban. A karnozinszint növelése táplálékkiegészítéssel egyre népszerűbb gyakorlat a tájékozott sportolók és testépítők körében. A karnozin magasabb szintje az izomszövetben segít az izom PH pozitív szabályozásában, és így elősegíti a fizikai teljesítményt. Rendszeres használatával az izomfáradtság csökken, és az edzésmennyiség fokozatosan növekszik.

A béta-alanin nem okoz felesleges súlygyarapodást vagy duzzanatot, nem tartalmaz stimulánsokat vagy más, a testsúlyt növelő anyagokat. Nincsenek egyéb összetevők vagy telítőanyagok, amelyek megakadályoznák a hatékony, személyre szabott adagolást.

Ideális mindazok számára, akik robbanékony erőt igénylő sportokban vesznek részt.mint például a sprint, az erőnléti edzés vagy a boksz, valamint a hosszú távú állóképességi edzésben résztvevők.

A béta-alanin fő előnyei:

Hozzájárul a fokozott fizikai teljesítményhez
Ideális olyan sportokhoz, ahol robbanékony erőre van szükség
Segít a fizikai erőnlét növelésében

Összetevők:

100% béta-alanin

Ajánlott adagolás:

  • Az első 4 hétben naponta 2x vegye be, lehetőleg étkezések között, majd csökkentse az adagot napi 1x-re.
  • Keverje össze tetszőleges mennyiségű vízzel vagy bármilyen más, Ön által választott itallal.

Csomagolás: 500 g

Minimális eltarthatósági idő: Lásd a csomagolást

Figyelmeztetés:

Étrend-kiegészítő, különösen alkalmas sportolók számára. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Gyermekek, terhes és szoptató nők számára nem alkalmas. Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz helyen, legfeljebb 25 °C hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért.A béta-alanin bizsergést és bőrviszketést okozhat. Ez nem káros reakció, hanem természetes a szervezet számára.

Allergiafigyelmeztetés: a termék összetevőiben lévő allergének félkövér betűvel szedve .

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek