MyoTec Royal Mass 6000g

Kiváló funkcionalitást, minőséget és tisztaságot kínál, ami a hagyományos marketingtermékekben általában nem található meg. A legjobb német szakértők és szakemberek vettek részt ennek az egyedülálló ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 24 983 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Kiváló funkcionalitást, minőséget és tisztaságot kínál, ami a hagyományos marketingtermékekben általában nem található meg. A legjobb német szakértők és szakemberek vettek részt ennek az egyedülálló formulának a kifejlesztésében, amely két fő célkitűzésre összpontosít:

 • maximális funkcionalitás (a tápanyagok optimális és zökkenőmentes felszívódása és a termék használhatósága).
 • a felhasznált nyersanyagok lehető legnagyobb tisztasága, minimális ballasztanyagok és táplálkozási szempontból nem tápláló összetevők tisztasága (szárazság).tejsavó, tejpor, sovány tej, laktóz, tojásfehérjepor, szója, kollagén (zselatin) stb.)

Ennek a kifinomult "szimbiózisnak" az eredménye a Royal Mass, egy funkcionális gainer "kristály".Egy "tiszta" kristály, amely olyan dinamikus hatású paramétereket kínál, amelyekre méltán büszkék vagyunk. A Royal Mass "túlzás nélkül" túllép minden korábbi korlátot, és a nagy energiájú formulák új kategóriáját teremti meg.

Kinek szól a királyi mise ?

 • Minden erősportolónak (testépítés, erőnléti sportok)
 • Minden olyan sportoló számára, akinek hatékony edzés utáni regenerálódásra van szüksége.
 • Minden olyan sportoló számára, akinek kiváló emészthetőségre van szüksége, nem kívánt mellékhatások (gázok, nehéz emésztés) nélkül.
 • Aki a minőséget és a funkcionalitást részesíti előnyben

Melyek a főbb paraméterek ?

 • A fő összetevő a bioaktív savóizolátum (WPI), amely garantáltan 3:1 arányban áll a bioaktív micelláris kazeinénnel.
 • Magas energiatartalmú, garantált arányú, 3-fázisú szénhidrátkeverék (nagy molekulasúlyú kukoricapolimerek, glükózpolimerek, glükóz-monohidrát).
 • MCFA-zsírok garantált arányban (60% kaprilsav, 40% kaprinsav)
 • A 10 legfontosabb vitamin kombinációja teljes dózisban
 • Laktóz emészthetetlen tartalom, kevesebb mint 1% !!!
 • A Royal Mass NEM tartalmaz mesterséges édesítőszereket!

Tudomány és tények

Mottónk: "A lehető legnagyobb funkcionalitás és használhatóság"

A Royal Mass formula alapja mindig a legmagasabb minőségű összetevők minden egyes összetevő-kategóriában, nem csak a tisztaság, hanem a funkcionalitás szempontjából is.

Fehérje frakció

A fehérjefrakció alapja a bioaktív tejsavóizolátum és a bioaktív micelláris kazein kombinációja, garantáltan 3:1 ( pontosan 3,2:1) arányban.

WPI - mikroszűrt és "cross flow" ultraszűrt tejsavó izolátum Garantálja a kiváló minőségű fehérjét és annak minimális lebomlását (denaturáció).

Micelláris kazein - mikroszűrt és ultraszűrt tejkoncentrátum A micelláris formának köszönhetően garantáltan magas minőségű fehérje.

Garantált 3:1 arány (keresztáramú WPI: micelláris kazein)

A Royal Mass WPI-t és micelláris kazeint tartalmaz garantáltan 3:1 arányban. Ez az úgynevezett arany arány, azaz három rész "gyors" fehérje és egy rész "lassú" fehérje aránya. Az sem véletlen, hogy az emberi anyatej, amely az úgynevezett "gyors" és "lassú" fehérjék közé tartozik, ezen az arányon belül gyors és lassú fehérjéket is tartalmaz. A tejfehérjék fehérjecsoportjába tartozik. Ennek oka az egyszerű emberi gyomor, amely számára ez az arány optimális, különösen a változóEz különösen fontos a gyermekkor korai éveiben és felnőttkorban, amikor az izomtömeg hatékony felépítésére van szükség. Az emberben rejlő fehérjecsoport ellentéte a kazeincsoport, amely a következőket foglalja magában tehéntej, amely túlnyomórészt lassú, antikatabolikus hatású fehérjéket tartalmaz. Ez a kérődzők összetett gyomrának köszönhető, amely 4 sz.Képes a cellulóz megemésztésére, ezért állandó és rendszeres úgynevezett cellulózellátásra van szüksége. "Lassú" tápanyagok rendszeres és rendszeres forrása is.

Szénhidrát frakció

A szénhidrátfrakció a kukoricából származó nagy molekulasúlyú polimerek, glükózpolimerek és D-glükóz kombinációján alapul, kölcsönösen optimalizált, garantált arányban.

Nagy molekulasúlyú kukoricapolimerek

 • A nagy molekulasúlyú kukoricapolimerek speciálisan módosított szénhidrátláncok, amelyek nagy molekulasúlyúEzek alapja az elágazó amilopektin molekula, amely az egyik leghatékonyabb energiaforrás.

Glükóz polimerek

Közepes lánchosszúságú glükóz polimerek, amelyek alacsonyabb molekulatömegűek, mint a kukoricapolimerek, és "közepesen" gyors energiaforrást jelentenek.

D-Glükóz

Az egyszerű cukor, a D-glükóz szó szerint nélkülözhetetlen szervezetünk létezéséhez. Ez az emberi szervezet leggyorsabb és legalapvetőbb energiaforrása.

Lipid frakció

A lipidfrakció alapját az úgynevezett MCFA (MCT) zsírok, azaz a kaprilsav és a kaprinsav alkotják, 60:40 arányban.

Kaprilsav és kaprinsav

Ezek olyan zsírsavak, amelyek a természetben, például az anyatejben fordulnak elő.

Vitamin frakció

A vitaminok teljes dózisa elengedhetetlen az anyagcsere optimális működéséhez és az egyes tápanyagok felhasználásához. Ezért minden egyes ajánlott adag Royal Mass ( =100g) az EU szabványok szerint a legfontosabb vitaminok ajánlott napi adagjának 50%-át tartalmazza ( Megjegyzés: A Cseh Köztársaságban az ajánlott napi adagok eltérőek (az RDA %-ában), és az RDA 17% és 150% között mozognak.

A Royal Mass nem tartalmazza ezeket a tápanyagforrásokat:

 • Kollagén (zselatin) - állati eredetű fehérje, alacsony illóolaj-tartalommal.Kollagén - alacsony esszenciális aminosavforrás bőrből, porcból, kötőszövetből stb.
 • Szárított tojásfehérje - tisztítatlan tojásfehérje, magas nátrium- és ballasztanyagtartalommal.
 • Szárított tej - csak 20-30% fehérjét tartalmaz, a többi az emészthetetlen, ballaszt szénhidrát, a laktóz.
 • Tejsavópor - 12% fehérjét tartalmaz, a többi az emészthetetlen, ballaszt szénhidrát, a laktóz.
 • WPC - alacsony fehérje 25-60%, a többi az emészthetetlen, ballaszt szénhidrát, a laktóz.
 • MPC alacsony fehérjetartalommal 25-60%, a maradék az emészthetetlen, ballaszt szénhidrát, a laktóz.
 • Szójafehérje - az esszenciális aminosav metionin hiánya. Aflatoxin penész előfordulásának lehetősége.
 • Denaturált fehérjeforrások ( termikusan és kémiailag megbontott szerkezet): Kalcium-kazeinát, nátrium-kazeinát, további ioncsere =WPC, WPI a feldolgozási módszer feltüntetése nélkül
 • Fruktóz - ez a cukor "erjedést" okoz az emésztőrendszerben, ha fehérjével és vízzel együtt adagolják = puffadás stb.
 • Royal Mass és laktóz

ARoyal Mass 100 gramm termékenkéntcsak 0,7 g laktózt tartalmaz! Ezt a paramétert még a legtöbb magas fehérjetartalmú koncentrátum sem éri el!

Tápértékek:

Adagok száma csomagonként: 30 x 100 g
100 g*
%RHP**
Energiaérték
1.571 kJ / 370 kcal
Zsírok
1,4 g
Ebből telített zsírsavak
1,0 g
Szénhidrátok
68,2 g
Melyek közül a cukrok
25,7 g
Szál
0,0 g
Fehérje
20,4 g
0,1 g
C-vitamin
40,0 mg
50 %
Niacin
8,0 mg
50 %
E-vitamin
6,0 mg
50 %
Pantoténsav
3,0 mg
50 %
B6-vitamin
0,7 mg
50 %
B2-vitamin
0,7 mg
50 %
B1-vitamin
0,55 mg
50 %
Folsav
100 µg
50%
Biotin
36 µg
72%
B12-vitamin
1,8 µg
72%
*1 adag, a csomag 30 adagot tartalmaz

Összetevők:

Maltodextrin (34,1%), dextróz (25,0%), mikroszűrt és ultraszűrt tejsavófehérje-izolátum.(16,5%), kukoricakeményítő (nagy molekulasúlyú glükózpolimerek) (10,0%), kakaóporkakaópor (6,0%), tejfehérje-koncentrátum (80% micelláris kazein, 20% tejsavó fehérje) (5,5%), aroma, MCT olaj (60% kaprilsav, 40% kaprinsav) (0,5%) (pálmaolaj forrás), emulgeálószer: Szójalecitin, L-aszkorbinsav, nikotinamid, DL-alfa-tokoferil-acetát, kalcium-D-pantotenát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, tiamin-mononitrát, pteroil-monoglutaminsav, D-biotin, cianokobalamin.

Adagolás a testsúlynak megfelelően:

 • 80 kg-ig: napi 2 adagot vegyen be - az első adagot (100g-2 mérőkanál) reggeli és ebéd között, a második adagot (100g-2 mérőkanál) közvetlenül edzés után. Adagok száma csomagonként 15-30
 • 80-100kg-tól: napi 2 adagot vegyen be - az első adagot (100g-2 mérőkanál) reggeli és ebéd közötti snackként, a második adagot (130g - 2 és 1/2 mérőkanál) közvetlenül edzés után.130Keverjen bele 500 ml vizet. Adagok száma csomagonként 13-30
 • 100 kg felett: napi 2 adagot vegyen be - az első adagot (100 g - 2 mérőkanál) reggeli és ebéd közötti snackként, a második adagot (150 g - 3 mérőkanál) közvetlenül edzés után.Keverjen bele 600 ml vizet. Adagok száma csomagonként 12-30

Koncepció és minőség:

Legfőbb prioritásunk Tudta például, hogy a sporttáplálékmárkák túlnyomó többsége nem saját maga gyártja termékeit? Valójában két lehetőség van:

Más vállalat által készített egyedi csomagolás. A megbízó márka gyakorlatilag csak egy kereskedelmi vállalat, amelyet általában a maximális profit motivál a minőség rovására, ezért a legolcsóbb formulákat keresi. "Ömlesztett" keverékek egyedi gyártása egy másik cég által, majd ezeket az árukat kézzel csomagolják újra fogyaszthatóvá.a fogyasztói csomagolások a márkák saját telephelyein, amelyek általában még az átlagos szabványoknak sem felelnek meg.

Mi a helyzet a Royal Mass termékünkkel ?

Németországban három nagy, szakosodott, szerződéses sporttáplálékgyártó van, amelyek a következőket nyújtják sporttáplálékgyártás a márkák túlnyomó többsége számára Németországban és a világ számos más országában. Az egész Royal Mass projekt (MyoTec márka) az egyik ilyen cég közvetlen együttműködésével jött létre.egy kapcsolt csehországi forgalmazó céggel. Egyszerűen fogalmazva, ez a német precizitás, minőség és megbízhatóság szimbiózisa, kombinálva a cseh kreativitással. Ez a fő oka a MyoTec márka létrehozásának is, amely a lehető legnagyobb pontosság és minőség mintapéldája kíván lenni. A termék így A-tól Z-ig "egy fedél alatt" készül, a világ egyik legnagyobb szerződéses gyártójának "saját gyermekeként".aki egyben e pontos recept kizárólagos szerzője is, amely a fent említett példaértékű, kompromisszumok nélküli minőséget célozza.

Friss összetevők, valamint minimális mennyiségű adalékanyag és ballasztanyag

A legnagyobb és legbefolyásosabb nyersanyag-beszállítókkal való exkluzív együttműködésnek köszönhetően aa szigorú követelményeinknek megfelelő, kiváló minőségű árukra vonatkozó feltételek biztosítottak. Ez azt jelenti, hogy olyan termékkel tudjuk ellátni a piacot, mint a Royal Mass, amely a fent említett közvetlen kapcsolat alapján egyszerűen verhetetlen a nyersanyagok minősége és frissessége tekintetében!

Értesítés: A Royal Mass-t úgy állították össze, hogy egyértelműen a minőségre és az emészthetőségre összpontosítson, ezért nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, sűrítőanyagokat vagy ballasztanyagokat. Ez kevésbé hangsúlyos, de teljesen természetes és zökkenőmentes ízt eredményez, kiváló emészthetőséggel.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek