Myotec Acetyl L-Carnitine 120 kapslí

Acetil L-karnitin 120 kapszula Étrend-kiegészítő karnitinnel a legtisztább és legbioaktívabb formában - acetil-L-karnitin. A karnitin széles körben népszerű a fogyókúrás edzésben kifejtett hatása miatt.Mindenkinek ajánlható, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Acetil L-karnitin 120 kapszula
Étrend-kiegészítő karnitinnel a legtisztább és legbioaktívabb formában - acetil-L-karnitin. A karnitin széles körben népszerű a fogyókúrás edzésben kifejtett hatása miatt.Mindenkinek ajánlható, aki a felesleges zsír csökkentésére és a vitalitás elősegítésére összpontosít.Az acetil-L-karnitin megtalálható a Brainmax 2.1 Neurohacker kiáltványban is. AJÁNLJUK!

Legfontosabb előnyök:
  • 510 mg tiszta, bioaktív acetil-L-karnitin kapszulánként
  • A MyoTec minőségi és tisztasági garanciája

120 kapszula
Adagolás: Vegyen be naponta 1-2 kapszulát 30 perccel edzés előtt vagy 30 perccel reggeli előtt reggel. Figyelmeztetés: gyermekeknek, serdülőknek, terhes és szoptató nőknek nem ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesítheti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen tárolja. Nyomokban glutént, szóját, laktózt és csirketojásfehérjét tartalmazhat.


Összetevők kapszulánként: Acetil-L-karnitin-hidroklorid (70,8%) - ebből acetil-L-karnitin 510 mg, kapszulahéj (zselatin), cellulóz (töltőanyag), magnézium-sztearát, szilícium-dioxid (csomósodásgátló).

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek