Muscletech Platinum 100% Hydrolyzed Collagen 692 g

Platinum 100% hidrolizált kollagén , ellentétben néhány konkurens termékkel, amelyek olcsóbbakat használhatnak. kollagén peptidek, több forrásból származó kollagén peptideket használ, beleértve a fűvel táplált állatokat ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Platinum 100% hidrolizált kollagén , ellentétben néhány konkurens termékkel, amelyek olcsóbbakat használhatnak. kollagén peptidek, több forrásból származó kollagén peptideket használ, beleértve a fűvel táplált állatokat is.

Termékünk hidrolizált I. és III. típusú kollagént tartalmaz, beleértve a szabadalmaztatott FORTIGEL-t, amelyet számos tanulmányban vizsgáltak az ízületek egészségére és mobilitására gyakorolt hatásáról.

APlatinum 100% Hydrolyzed Collagen koffein-, glutén-, tej- és ízmentes.

APlatinum 100% hidrolizált kollagén növeli a fehérjeszintézist az olyan aminosavak széles profiljával, mint a leucin, arginin és alanin.

Kollagén formula:

  • Kollagén több forrásból
  • I. és III. típusú kollagént tartalmaz, beleértve a Fortigelt is.
  • 22 g kollagén és 20 g fehérje 2 adagban
  • Ízmentes - így a kollagént belekeverheti kedvenc italába.
  • Vízben oldódó és könnyen keverhető
  • Gluténmentes

Ajánlott adagolás:

  • Keverjen el naponta 1-2 adagolókanálnyit vízben vagy kedvenc italában.

Vigyázat! Különösen sportolók számára alkalmas. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem alkalmas gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Száraz helyen és 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja. Ne tegye ki közvetlen napfénynek. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő tárolásból és használatból eredő hibákért.

Lásd a rangsorunkat: Legjobb kollagén

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek