Prom-IN Maltodextrin 1300g

APROM-IN maltodextrin egy összetett szénhidrátforrás, amely alacsony arányban tartalmaz egyszerű cukrokat és magas arányban magasabb cukrokat. 15 dextróz-egyenértékkel rendelkező dextrózpolimerekből áll. Ezeknek a ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 2 800 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

APROM-IN maltodextrin egy összetett szénhidrátforrás, amely alacsony arányban tartalmaz egyszerű cukrokat és magas arányban magasabb cukrokat. 15 dextróz-egyenértékkel rendelkező dextrózpolimerekből áll. Ezeknek a magasabb szénhidrátoknak az a fő előnye, hogy az emberi szervezetben fokozatosan lebomlanak, és így aLassabban felszabaduló energiaforrásként szolgál a fokozott fizikai megterhelés során megnövekedett tényleges szükséglethez. A maltodextrin kiváló energiaforrás, amely alkalmas erő-, gyorsasági és állóképességi sportokhoz.

Az elkészítési lehetőségek széles skálájával rendelkezik. Energiaitalok készíthetők belőle vízhez, tejhez, gyümölcsléhez vagy fehérjeitalokhoz adva. A maltodextrin a túróhoz, joghurthoz és zabpehelyhez adható, és kiváló fokozatosan felszabaduló energiaforrás. A PROM-IN maltodextrin előnye, hogy könnyen felszívódik, nem okoz emésztési problémákat, és gluténmentes.

A PROM-IN maltodextrin az EU-ban termesztett alapanyagokból készül!

A termék előnyei:

  • Átfogó szénhidrátforrás
  • Fokozatos felszívódás
  • Alkalmas erő-, gyorsasági és állóképességi sportokhoz
  • Nem okoz emésztési problémákat
  • Gluténmentes

Tápértékek:

Energiaérték 1632 kJ/384 kcal
Fehérje 0 g
Szénhidrátok 96,0 g
Zsírok 0 g
Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek