Life Extension Enhanced Super Digestive Enzymes with Probiotics

Pontokban: Segíti az élelmiszerekből származó tápanyagok felszívódását és hasznosulását, ezáltal támogatja az emésztőrendszert. Fehérjéket, keményítőt, zsírokat, laktózt és növényi rostokat lebontó enzimeket biztosít. A ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Pontokban:

 • Segíti az élelmiszerekből származó tápanyagok felszívódását és hasznosulását, ezáltal támogatja az emésztőrendszert.
 • Fehérjéket, keményítőt, zsírokat, laktózt és növényi rostokat lebontó enzimeket biztosít.
 • A B. coagulans egészséges probiotikumokkal kolonizálja a bélrendszert.
 • Támogatja az emésztési folyamatot, miközben egy B. coagulans nevű probiotikumtörzset is használ a bélrendszer egészségének előmozdítására és a nemkívánatos bélbaktériumok elnyomására.

Rövid áttekintés az egészségügyi előnyökről:

A probiotikumokkal feljavított szuper emésztőenzimek segíthetnek az emésztési folyamatok támogatásában és az ételek lebontásában. Ezenkívül probiotikus B-vitaminokat is tartalmaz. coagulans, amely tovább támogatja az emésztőrendszert, miközben elnyomja a kevésbé hasznosbélbaktériumok a bél általános jobb egészségéért, működéséért és emésztési komfortérzetéért.

Miért működik:

Az emésztőenzimek nélkülözhetetlenek a tápanyagok felszívódásához a táplálékból, és számos testi folyamatban való felhasználásukhoz [1,2]. A természetes öregedési folyamat azonban akadályozhatja az emésztőenzimek termelését.ami megnehezíti a szervezet számára a táplálékból származó tápanyagok felszívódását és hasznosulását [3,4]. Ez puffadásérzetet és egyéb emésztési panaszokat eredményezhet a nagy étkezések után, és egyensúlyhiányt okozhat az emésztőrendszerben.

Fokozott szuper emésztőenzimek probiotikumokkal gondosan válogatott enzimeket biztosítanak, amelyek szükségesekszükségesek a táplálékot lebontó természetes emésztési folyamatok támogatásához [5-8].

A B. coagulans egy természetes védőpajzsot hoz létre, amely segít ellenállni a gyomorban történő emésztésnek, és lehetővé teszi a bélben való megtelepedését [9]. A B. coagulans elősegíti az emésztés egészségét, és elnyomja a kevésbé hasznos baktériumokat.

Terméktudomány:

Tanulmányok kimutatták, hogy az enzimkiegészítők elősegíthetik az élelmiszerek megfelelő lebontását, ezáltal optimalizálva az emésztést és a tápanyagok felszívódását [5-8]. Míg a hasnyálmirigy enzimjei, a proteáz, az amiláz és a lipáz a fehérjéket, a keményítőket és a zsírokat bontják le, addig a laktáz segít a fehérjék, a keményítők és a zsírok lebontásában. a tejcukor emésztésében és a celluláz a gyakran nehezen emészthető növényi rostok lebontásában.

A probiotikumokkal kapcsolatban végzett számos tanulmány számol be azok hatékonyságáról a gyakori gyomor-bélrendszeri (GI) állapotok kezelésében. Az olyan spóraképző baktériumok, mint a Bacillus coagulans, magas túlélési képességüket kihasználva gyorsan beoltják a GI-traktust egészséges flórával [9].

Ajánlott adagolás:

 • Vegyen be 1 kapszulát naponta egyszer vagy kétszer a legnehezebb étkezések előtt vagy az orvos által javasolt módon.

Gyermekek elől elzárvatartandó . Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ha Ön valamilyen betegség miatt kezelés alatt áll, vagy terhes, illetve szoptat, először konzultáljon orvosával. Ez az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Tárolja szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen.

Tanulmányi hivatkozások:

 1. Altern Med Rev. 2008 Dec;13(4):307-14.
 2. JOP. 2005 May 10;6(3):206-15.
 3. Int J Nurs Pract. 2006 Apr;12(2):110-8.
 4. Digestion. 1991;50:202-11.
 5. Gastroenterology. 1997 May;112(5):1624-34.
 6. J Clin Gastroenterol. 1999 Jan;28(1):3-10.
 7. Curr Treat Options Gastroenterol. 2003 Oct;6(5):369-74.
 8. Farmakoterápia. 2007 Jun;27(6):910-20.
 9. Elérhető a következő címen: http://www.sabinsa.com/newsroom/articles/bacillus-coagulans-probiotic-of-choice-nutracos-march-april-2012.pdf. Hozzáférés: 2015. szeptember 30.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek