Life Extension Collagen Peptides for Skin & Joints 343 g

Pontokban: I., II. és III. típusú hidrolizált kollagént tartalmaz. Támogatja az ízületek és porcok normál egészségét Segít csökkenteni a ráncok megjelenését elősegíti a könnyű ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Pontokban:

  • I., II. és III. típusú hidrolizált kollagént tartalmaz.
  • Támogatja az ízületek és porcok normál egészségét
  • Segít csökkenteni a ráncok megjelenését
  • elősegíti a könnyű emésztést és felszívódást

Rövid egészségügyi előnyök:

A szervezetben leggyakrabban előforduló kollagéntípusok (I., II. és III. típus) a bőrben és a kötőszövetben találhatók. Mindegyik típus kissé eltérő szerkezetű, amely természetes, teljes hosszúságú formájában nem könnyen emészthető és szívódik fel. Ezért hidrolizált kollagént (kollagén-hidrolizátumot) használtunk: Nagyon apró kollagéndarabkák, amelyek könnyebben felszívódnak, így segítve Önt abban, hogy a legtöbbet hozza ki kollagénformulánkból.

Miért működik:

A kollagén kulcsszerepet játszik a csontok, az ízületek és a bőr szerkezetében. Mivel azonban a kollagén egy nagy molekula, a szervezet számára nehezebb megemészteni és felszívódni. A hidrolizált kollagén kisebb kollagéndarabokból (úgynevezett kollagénpeptidekből) áll. Együttesen ugyanolyan típusú és mennyiségű aminosavakat tartalmaznak, mint egy teljes kollagénmolekula, de a szervezet számára könnyebben emészthetőek és a sejtek számára könnyebben asszimilálhatók. Ezekből az aminosavakból aztán kollagén és elasztin képződhet: az egészséges bőr és kötőszövet két fő alkotóeleme.

A kollagén típusai:

A szervezetben lévő kollagén túlnyomó többsége I., II. vagy III. típusú.

I-es típus - A kollagénnek ez a formája alkotja a test csonttömegének több mint 90%-át és a bőr 80%-át. Az I-es típusú kollagén az inakban és szalagokban is megtalálható.
II-es típus - a test porcainak mintegy 80%-a II-es típusú kollagénből áll. A csontokat és ízületeket védő kötőszövet mellett a II-es típus a gerincben és az üvegtestben található: Az átlátszó gél, amely kitölti a szemlencse és a retina közötti teret.
III-as típus - ha a bőrödről van szó, ha nem I-es típusú kollagénről van szó, akkor valószínűleg III-as típusú: a teljes bőröd körülbelül 15%-a ilyen típusú kollagén. A III-as típus a létfontosságú szervek, például a tüdő, a máj és a lép szöveteiben is megtalálható.

A termék mögötti tudomány:

A kollagén-hidrolizátum növeli a kollagéntermelést

Kollagén-hidrolizátumot használunk (amely kollagén peptideket biztosít), mert átjut a nyálkahártyán.nyálkahártya gátat az emésztőrendszerben anélkül, hogy kisebb darabokra kellene bontani. És ez még nem minden:

A kollagén-hidrolizátum szabad aminosavakat biztosít, amelyek hozzájárulnak a kollagén és elasztin szintéziséhez.
A kollagén peptidek kötődnek a fibroblasztokhoz, a kollagéntermelésért felelős fő sejtekhez, és aktiválják azokat, ami még több kollagén termeléséhez vezet.2
Kollagén és ízületi kényelem

A hidrolizált kollagén serkentheti a kollagéntermelést és hozzájárulhat az ízületi kényelemhez. Egy hat hónapos, 250 alanyon végzett randomizált vizsgálat kimutatta, hogy a kollagén-hidrolizátum napi bevitele jelentősen elősegíti a térd kényelmét.

Kollagén és a bőr rugalmassága:

A kollagén kulcsszerepet játszik a bőr szerkezetében. Az elasztinnal, a bőr rugalmasságát és rugalmasságát adó fehérjével van egybeépítve - ezek együttesen tartják a bőrt egészségesen és ragyogóan ragyogóan. Egy 69 nő (35 és 55 év közötti) kettős vak vizsgálatában a bőr rugalmasságának jelentős javulását mutatták ki.a bőr rugalmassága nyolc hét után, amikor az alanyok naponta hidrolizált kollagént szedtek a placebocsoporthoz képest.4

Könnyen keverhető por:

A bőrre és ízületekre szánt kollagén peptidek ízesítetlenek, így könnyen elkeverhetők vízben vagy kedvenc italában.

Ajánlott adagolás:

  • Keverjen össze naponta egy adagolókanálnyit vízzel vagy az Ön által választott itallal.

Gyermekek elől elzárvatartandó. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Ha Ön valamilyen betegség miatt kezelés alatt áll, vagy terhes, illetve szoptat, először konzultáljon orvosával. Ez az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Tárolja szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen.

A legjobb kollagének összehasonlítása

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek