Life Extension Alpha-Lipoic Acid with Biotin 60 kapslí

Az alfa-liponsav egy természetes antioxidáns, amely jótékony hatással van a májra, az idegekre és véd az oxidáció ellen. Az Európában sikeresen alkalmazott alfa-liponsav támogatja az ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az alfa-liponsav egy természetes antioxidáns, amely jótékony hatással van a májra, az idegekre és véd az oxidáció ellen. Az Európában sikeresen alkalmazott alfa-liponsav támogatja az energiatermelést és a cukoranyagcserét is, és a fémekhez kötődve segít a szervezetnek megszabadulni a bevitt méreganyagoktól. A kutatások szerint a szabad gyökök által okozott károsodás az egyik fő probléma, amely szerveink öregedéséhez vezet. Az alfa-liponsav nagyon hatékonyan távolítja el a szabad gyököket, és így meghosszabbítja az öregedési folyamatot. Az alfa-liponsavat univerzális antioxidánsnak nevezik, mivel képes mind az extracelluláris folyadékban, mind a sejtben hatni, és növeli a glutation szintjét.

Az alfa-liponsav egyik legelőnyösebb tevékenysége az, hogy más fontos antioxidánsok funkcióit fokozza azok újrahasznosításával. Úgy tűnik, hogy ezt például a tokoferol gyökök megállításával vagy a C-vitamin redukálásával, illetve az ubikinol (a CoQ10 származéka) és a glutation szintjének növelésével érik el. Ezek a lépések segítenek az E-vitamin regenerálásában. A klinikai vizsgálatok során még nagy dózisban sem jelentettek súlyos mellékhatásokat. Egyes cukorbetegeknél allergiás bőrreakciók és lehetséges hipoglikémia fordult elő. Az R-liponsav biológiailag aktívabb, mint az alfa-liponsav, de valamivel magasabb költséggel jár.

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be egy kapszulát reggel és egy kapszulát este, lehetőleg éhgyomorra vagy az orvos utasításai szerint.

Figyelmeztetés: Ha glükózcsökkentő gyógyszert szed, a termék szedése előtt konzultáljon orvosával. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ha a külső tömítés törött vagy sérült, ne vásárolja meg. Ha Ön valamilyen betegség miatt kezelés alatt áll, vagy terhes, illetve szoptat, először konzultáljon orvosával. Ez az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Tárolja szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek