Ladylab Sweet sleep 60 tablet

Késő éjszakáig forgolódsz az ágyban, és nem tudsz aludni? Eleged van abból, hogy minden nap az ágyban fekszel, ezernyi gondolat jár a fejedben, és az ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 6 833 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Késő éjszakáig forgolódsz az ágyban, és nem tudsz aludni?

Eleged van abból, hogy minden nap az ágyban fekszel, ezernyi gondolat jár a fejedben, és az édes álom sehol sincs?

A stressz által nagymértékben okozott álmatlanság a legtöbb nőt sújtja a mai rohanó időkben.

Az alváshiány pedig nemcsak további stresszel jár, hanem fokozza az éhséget és az édesség utáni vágyat is. Ez sem segít az alakodon.

Ezért fejlesztettünk ki egy új terméket, amely segít Önnek jobban aludni. A gyógynövények egyedülálló kombinációja, élén a valeriánával és a citromfűvel, elősegíti az egészséges aludjon, így a teste bőségesen feltöltődhet a nap folyamán.

Ha Ön is kétségbeesetten nézi minden este az órát, és újra és újra számolja, hány órája van még hátra, próbálja ki a Sweet Sleepet lefekvés előtt. Meglátod, hogy megszabadulsz az állandóan gyötrő stressztől is.

Ajánlott adagolás:

  • 1 kapszula lefekvés előtt fél órával

Figyelmeztetés : Nem alkalmas gyermekek, 18 év alattiak, terhes és szoptató nők számára. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Ne használja változatos étrend és egészséges életmód helyettesítésére. Szobahőmérsékleten, száraz és sötét helyen tárolja.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek