Viridian L-Lysine 90 tablet

L-lizin esszenciális aminosav szerves (fermentált) formában. Az L-lizin az emberi szervezetben található összes fehérje alapvető építőköve, és az izomnövekedés (proteoszintézis) szempontjából nagyon fontos aminosav. A ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 6 650 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

L-lizin esszenciális aminosav szerves (fermentált) formában.

Az L-lizin az emberi szervezetben található összes fehérje alapvető építőköve, és az izomnövekedés (proteoszintézis) szempontjából nagyon fontos aminosav. A lizin molekulában lévő két aminocsoport jelenléte számos kölcsönhatást tesz lehetővé, különösen a peptidekkel és az izomrostfehérjékkel. A lizin fontos szerepet játszik a szövetek regenerációjában, valamint a hormonok, enzimek és védekező anyagok termelésében is.

A lizin, amely esszenciális aminosav, a karnitin aminosav (zsírbontás), valamint a hidroxilizin építőköve is, amely a szalagok és a porcok fontos alkotóeleme. A lizin egy egylépéses folyamat során tovább alakítható glutaminsavvá, azaz glutaminná. A lizin a BCAA-raktárak BCKA-ból történő regenerálásában is részt vesz a májszövetben.

A lizin a leucinnal együtt az egyetlen pár ún. A lizin az egyetlen két pár ketogén aminosav, azaz olyan aminosav, amely közvetlenül átalakítható az acetilkoenzim A makroergén vegyületté, amely az ún. Ez a citrátciklus kiindulópontja. Egy molekula acetilkoenzim A-ből 12 molekula ATP = sejtenergia keletkezik a citrátciklusban.

A lizin esszenciális aminosav, ezért az emberi szervezet nem képes szintetizálni, és a táplálékkal kell pótolni.

L-lizin pontokban:

  • Tisztasága és összetétele alapján ez a termék megfelel a kóser kategória paramétereinek.
  • Minden összetevő 100%-ban aktív
  • A minőségi kapszulák kizárólag növényi eredetű, "szabad" port tartalmazó formáját használják (a Viridian Nutrition márka nem használolcsóbb tabletták formáját használja a magas ballasztanyagtartalmú "kötőanyagok és ragasztók" miatt, amelyek a tabletta akár 50%-át is kitehetik).
  • A termék nem tartalmaz genetikailag módosított vagy besugárzott összetevőket.
  • Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket: vegánok számára is alkalmas
  • Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges színezéket, laktózt, hozzáadott cukrot, élesztőt, magnézium-sztearátot, sztearinsavat.

Tápértékek:

30-90 kapszula csomagonként. 1 kapszula tartalmaz
L-lizin 500 mg
Kapszulahéj - hidroxipropil-metil-cellulóz (alfa-alfa, spirulina, áfonya alapú). 100 mg
100 g energiaértéke 1700 kJ/ 400 kcal

10,2 kJ / 2,4 kcal

Ajánlott adagolás

Vegyen be 1-3 kapszulát naponta étkezés közben, elegendő vízzel.

Figyelmeztetés:

Élelmiszer a különleges táplálkozáshoz. Alkalmas sportolók számára. 90 db vegetáriánus kapszula. L-Lizin esszenciális aminosav szerves (fermentált) formában.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek