Amix L-Leucin Pure 120 kapslí

Az L-leucin a legfontosabb esszenciális aminosav, a három elágazó láncú aminosav (BCAA) egyike. Aleucin az egyik aminosav. Pontosabban, ez az egyik esszenciális aminosav, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 7 067 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az L-leucin a legfontosabb esszenciális aminosav, a három elágazó láncú aminosav (BCAA) egyike.

Aleucin az egyik aminosav. Pontosabban, ez az egyik esszenciális aminosav, amelyet a szervezet nem tud előállítani, ezért a táplálékkal kell bevinni. Számos funkciója van - támogatja a vércukorszint fenntartását, ellensúlyozza a katabolikus folyamatokat és részt vesz az izomfehérjék szintézisében.Más aminosavakkal, az izoleucinnal és a valinnal együtt a BCAA-ként ismert elágazó láncú aminosavak csoportjába tartozik.

Az aminosavak e csoportjának jelentősége abban rejlik, hogy növeli a fehérjeszintézist az izmokban, ellensúlyozva azok lebomlását (antikatabolikus hatás). Ebből a csoportból származnak az alanin és a glutamin aminosavak is, amelyeket izom-aminosavaknak neveznek (a BCAA-k ezek előanyagaként működnek).

E csoportból a leucin a legaktívabb. Ezt úgy kell érteni, hogy csak jelentős fizikai megterhelés során alakul át glükózzá. Egy másik fontos hatása ennek az aminosavnak az anabolikus hatása, amely mivel gyorsan képes fehérjeszintézist indukálni. Egyes szakértők még azt is állítják, hogy az aminosavak közül ez a legfontosabb a szintézishez. Más aminosavakkal együtt részt vesz az izomrostok kialakításában is. Elősegíti szervezetünk néhány hormonjának, például a növekedési hormonnak, a pajzsmirigyhormonnak és az inzulinnak a jobb felszabadulását.

Műtét után és a felépülés alatt szedve elősegíti a törések, a bőr és a csontok gyógyulását. A leucin szedése a csökkentő étrend során megvédi az izomfehérjéket a lebomlástól. Ez lehetővé teszi a szénhidrát- és zsírbevitel csökkentését. A leucin azért van jelen az étrendben, mert esszenciális aminosav. Nagyobb mennyiségben található a tejsavóban, a kazeinben, a tojásfehérjében, a szójababban, a hántolatlan rizsben és a halakban. Más aminosavakkal együtt kell szedni.

Összetevők 1 kapszulában:

L-Leucin 500 mg, zselatin kapszula (zselatin, víz, titán-dioxid színezék), csomósodást gátló anyagok: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.

Átlagos tápértékek 100 grammonként:

Energia 1686 kJ / 397 kcal , Fehérje 96 g , Szénhidrátok

Ajánlott adagolás:

Vegyen be naponta kétszer 2 kapszulát. Vegyen be egy adagot közvetlenül egy intenzív edzés befejezése után. Minden adag után azonnal vegyen be egy adagot, nagy mennyiségű vízzel.

Figyelmeztetés. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ez a termék nem arra szolgál, hogy helyettesítse a változatos étrendet. Gyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja, védje a közvetlen napfénytől és a fagytól.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek

Nem