MyProtein L Glutamine 1000g

Aglutamin egy esszenciális aminosav, amelyre a szervezet minden izmának szüksége van, és az egyik legfontosabbépítőkövek a sejtek egészségét, valamint az izom- és szövetregenerációt fenntartó fehérjék ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 16 990 Ft

Hol lehet megvásárolni

Termékleírás

Aglutamin egy esszenciális aminosav, amelyre a szervezet minden izmának szüksége van, és az egyik legfontosabbépítőkövek a sejtek egészségét, valamint az izom- és szövetregenerációt fenntartó fehérjék képződésében. A glutamin különböző mennyiségben található a legtöbb állatbanés halakban, valamint kisebb mértékben a zöldségekben és hüvelyesekben. Bárki, aki nagy intenzitással edz, különösen a hipertrófia (izomnövekedés) érdekében, nagyon hasznos kiegészítőnek találhatja a glutamint.

A szakértők szerint a glutamin előnyös az állóképességi sportok, például a hosszú távú futás vagy a kerékpározás számára. A glutamin segít csökkenteni a monoton terhelés okozta görcsök előfordulását. A glutamin szervezetben kifejtett széleskörű hatásai miatt kifejezetten ajánljuk az idősebbek számára, akiknekgörcsökben és rendszeres izomfájdalmakban szenvedők számára a kémiai fájdalomcsillapítók természetes alternatívájaként.

A glutamin részben esszenciális aminosav, a szervezet képes kis mennyiségben saját maga előállítani, de a legtöbbször a táplálékkal kell bejutnia a szervezetbe. A glutamin szükséges a hipertrófiához, és fontos szerepet játszik a sérült szövetek helyreállításában is.

A termék előnyei:

  • Kiváló minőség és tisztaság
  • Segít feltölteni a glikogénraktárakat
  • Segít csökkenteni a helyreállítási és regenerálódási időt

Táplálkozási információ (egy adag - 5g)

  • Glutamin: 5g

Glutamin használati utasítás

Étrend-kiegészítőként napi 1-3 alkalommal 5 grammot ajánlunk. Az ideális eredmény elérése érdekében adagolja a reggelihez ebéddel és egy órával lefekvés előtt. Oldja fel vízben vagy kedvenc gyümölcslevében.

A glutamin használatáról és adagolásáról bővebben lásd ezt a cikket.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek