Jigsaw Health | MagSoothe 330 g

Miért érdemes megvenni a MagSootheTM-et? A Jigsaw MagSoothe™ egy prémium minőségű, gyorsan ható, nyugtató hatású por.magnézium-glicinátot tartalmazó por, amely segít ellazítani a lábakat, az izmokat ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Miért érdemes megvenni a MagSootheTM-et?

A Jigsaw MagSoothe™ egy prémium minőségű, gyorsan ható, nyugtató hatású por.magnézium-glicinátot tartalmazó por, amely segít ellazítani a lábakat, az izmokat és az agyat a jobb alvás érdekében.

 • A Jigsaw Health MagSoothe™ egy nagy biohasznosulású biszglicinát kelátot, a MetaMag®-ot használja, kizárólag az Albion® Minerals-tól.

Az Albion® Minerals/Balchem magnézium kelátok klinikailag bizonyítottan kíméletesebbek az emésztőrendszerre, mint a szervetlen magnézium kelátok. A pufferelt forma magnézium-oxidot használ, amely a magas elemi magnéziumtartalmat magas biológiai hozzáférhetőséggel kombinálja.

Ez a kelát a magnéziumot két glicinmolekulával köti meg. A glicin, egy természetesen előforduló aminosav, alacsony molekulatömegű ásványi kelátokat képez, amelyek képesek áthatolni a sejtmembránokon.

A MagSootheTM és a MagSRTTM közötti különbség

A MagSRT néven klinikailag tesztelt magnéziumkapszulák kiegészítésére tervezték. Ez utóbbit a magnéziummalát serkentő hatása miatt reggeli használatra ajánlják. A MagSootheTM-et este használja a magnézium-glicinát nyugtató tulajdonságaiért.

De ahogy a Részletek fülön is olvasható, nem kell félnie attól, hogy ezt az oldható magnéziumot napközben is szedje, mert nem lesz tőle álmos. Úgy van összeállítva, hogy kíméletes legyen a gyomrodhoz és az emésztésedhez is.

A Jigsaw Health igazi szakértője a magnézium kiegészítőknek, és nagyon ajánljuk, hogy próbálja ki őket.

Nátrium és kálium kofaktorok

A magnézium mellett a kofaktorokat is megtalálod ebben a porban, a nátrium-bikarbonátot (szódabikarbonát) és a kálium-bikarbonátot (kálium-bikarbonát).

A magnézium és a bikarbonát szinergikusan működik, hogy javítsa kölcsönös felszívódásukat és hatékonyságukat a szervezetben. A magnézium a bikarbonát "társszállítóként" működik a sejtekbe, a bikarbonát pedig segít asegít a magnéziumot a mitokondriumokba szállítani - ami megmagyarázza, hogy dr. Sircus a magnézium-bikarbonátot "A végső mitokondriális koktélnak" nevezi. [1]

Források:
 1. Sircus, Dr. Mark. "Magnézium-bikarbonát - A végső mitokondriális koktél". Dr.Sircus.Com. International Medical Veritas Association, 2009. dec. 9. Web. 2016. aug. 22.

Miben segíthet a MagSootheTM magnézium?

 • Elősegíti az egészséges és pihentető alvást.
 • Segíti a sportteljesítmény utáni regenerálódást.
 • Segíthet az energiatermelés növelésében.
 • Támogatja a stresszre adott kiegyensúlyozott választ.
 • Segíthet a vérnyomást normális tartományban tartani.
 • Támogatja a rendszerességet és az egészséges emésztést.
 • Javíthatja a csontok általános egészségét.

Adagolás

 • Naponta egyszer keverjen el 1 tasakot vagy 1 adagolókanálnyit 100 ml hideg vízben.
 • Vagy szedje az egészségügyi szakember utasítása szerint.
 • Óvintézkedések: Ha Önt jelenleg vesebetegséggel kezelik, konzultáljon orvosával, mielőtt bármilyen kiegészítőt szedne.magnézium-kiegészítő szedése előtt, mivel vesebetegségben szenvedő személyeknél magnézium-toxicitás léphet fel.
 • Because it is already difficult to obtain the recommended nutritional values of magnesium from food, it is difficult to obtain the recommended nutritional values of magnesium from food.magnéziumot, lásd a táblázatban egy példát, a szervezetet jó minőségű magnéziummal való pótlással kell segíteni.

Összetevők

Aktív összetevők:

 • Magnézium (magnézium-lizát kelát formájában).
 • Nátrium (nátrium-bikarbonát formájában).
 • Kálium (kálium-bikarbonát formájában).

Egyéb összetevők:

 • Almasav (bikarbonátreakció formájában).
 • Szerves málnás limonádé aroma (a savasság növelése érdekében).
 • Szilícium-dioxid (a por tapadásának csökkentésére).
 • Monk gyümölcs kivonat (az édesség fokozására),
 • Természetes aroma (mononátrium-glutamát nélkül, a málna ízének fokozására).

Figyelmeztetés

 • Nem szabad használni, ha a védőkupak eltört.
 • Gyermekek elől elzárva tartandó.
 • Hűvös, száraz helyen tárolandó.

Albion® Minerals - jobb ásványi anyagok kifejlesztése

Albion® ásványi anyagok - Az igazi kelátképző örökség

Az Albion® Minerals a kelátozott ásványi anyagok vezető márkája a magas színvonalú táplálékkiegészítők számára, amelyek tudományos ismeretek és több mint 150 szabadalom támasztja alá a gyártási folyamatoktól az élelmiszeripari alkalmazásokig.

Miért az Albion® Minerals?

Az Albion® ásványi anyagokkal végzett 200 tudományos tanulmány, 100 szabadalom és 70 humán klinikai vizsgálat alapján a Balchem piacvezető, amely olyan egészségfejlesztő anyagokat biztosít, amelyek az élet különböző szakaszaiban használhatók, és amelyek minden fogyasztó számára táplálkozást biztosítanak. Kelátjaink megfelelnek a hatósági biztonsági előírásoknak az Egyesült Államokban és a világ számos piacán.

Jobb ásványi anyagok kifejlesztése

Az Albion® Minerals iparági úttörőjétől származó kelátozott ásványi anyagok napi fogyasztás esetén támogatják az optimális egészséget. toleranciát, és a fogyasztók számára biológiailag hozzáférhető és emésztést segítő előnyöket biztosítanak.

 

A nagyobb biológiai hozzáférhetőség költséghatékonyabb megoldást eredményez az olyan vállalatok számára, amelyek a következő termékeket gyártják étrend-kiegészítőket, amelyek nagyobb dózist biztosítanak, és így csökkentik a fogyasztás költségeit más formákhoz képest.

A tudomány és a szabadalmaztatott technológia kombinálásával olyan szerves molekulát hozunk létre, amely könnyen felszívódik az emberi szervezetben.

Ezek a speciális szerves formák az ásványi aminosavak kelátjai, amelyeket a táplálékkiegészítőkben használnaktáplálékkiegészítőkben és funkcionális élelmiszerek dúsításában használják, hogy teljes szerves ásványi anyagokkal tápláljanak.

Ezáltal a fogyasztónak a legjobb esélye van arra, hogy az ásványi anyagok felszívódjanak a legjobb biológiai hasznuk érdekében.

A kelátok előnyei?

Kimutatták, hogy az optimális emberi egészség fenntartásához szükséges, hogymegfelelő mennyiségben bizonyos tápláló ásványi anyagokat.

Tudományosan bizonyított, hogy az ásványi aminosavak szerves kelátjai jobban felszívódnak az emberi szervezetbe, és kevésbé okoznak gyomorpanaszokat, mint a szervetlen ásványi anyagok.

Ez a jobb tolerálhatóság és biológiai hozzáférhetőség részben annak köszönhető, hogy a kelátumok kelált ásványi anyagok ép állapotban szívódnak fel, és a szállítás során a bélsejtekben lebomlanak. A piacon kapható legmagasabb minőségű kelátozott ásványi anyag összetevőkkel az Albion világelső az ásványi anyagokkal való táplálkozásban.

Értesítés

 • Nem szabad használni, ha a hamisíthatatlan zárópecsét fel van törve.
 • Gyermekek elől elzárva tartandó.
 • Hűvös, száraz helyen tárolandó.
Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek