Extrifit Isobeef 2270g

Isobeef = kiváló minőségű izolált marhahúsfehérjét tartalmaz minimális zsírral! A marhahús a testépítők étrendjét a testépítő sport kezdete óta nagymértékben meghatározza. Erős és izmos akarsz ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Isobeef = kiváló minőségű izolált marhahúsfehérjét tartalmaz minimális zsírral!

A marhahús a testépítők étrendjét a testépítő sport kezdete óta nagymértékben meghatározza. Erős és izmos akarsz lenni, mint egy bika? Edd meg a bika húsát! Az IsoBeef fehérje valódi marhahúsból készül, és nagy előnye egy darab marhahússal szemben, hogy teljesen zsír- és cukormentes, ráadásul olcsóbban is kijön! Első ránézésre furcsának tűnik, hogy a marhahúsfehérje vanília vagy csokoládé ízű? De nekünk sikerült egy ilyen terméket előállítanunk az Ön számára. Mi vagyunk az elsők, akik valódi marhahúslevest kínálunk, amely nagyszerű ízű!

Keverés után finom, habos shake készül belőle. Az IsoBeef 99% izolált marhahúsfehérjét tartalmaz, a marhahúsnál többszörösen koncentráltabb és minimális zsírtartalommal. Ez egy természetes fehérje, amely megtartja a marhahúsban található összes tápanyagot, vitamint és aminosavat. Ezenkívül bromelain és papain enzimeket adnak hozzá a marhahúsfehérje kiváló emésztése és hasznosítása érdekében, hogy az izomfoszlányokba beépülhessen. Az IsoBeef-et nagyrészt (97%-ban) a stevia növényből származó édesítőszerrel édesítik.

Az IsoBeef bevitele hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához olyan helyzetekben, amikor az izomtömeget a katabolizmus veszélye fenyegeti.

Tápértékek:

100 g 30 g
Csokoládé vanília-karamell csokoládé vanília-karamell
energiaérték 1653,4 kJ/393,7 kcal 1660,5 kJ/395,4 kcal 496 kJ/118,1 kcal 498,1 kJ/118,6 kcal
Fehérje 89,6 g 93,3 g 26,9 g 28 g
Szénhidrátok 3,6 g 1,1 g 1,1 g 0,3 g
fat 2,3 g 2 g 0,7 g

0,6 g

Összetevők:

Csokoládé: marhahúsfehérje izolátum (a termék fehérjetartalmának 100%-a) - permetszáraz marhahúsleves (99% aminosavak), enzimek: bromelain és papain.

Adalékanyagok: kakaózsír, aroma, sztevia növényből származó édesítőszer, szukralóz (édesítőszer).

Vanília - karamell: marhahúsfehérje-izolátum (a termék fehérjetartalmának 100 %-a) - permetszáraz marhahúsleves (99 % aminosav), enzimek: bromelain és papain.

Adalékanyagok: aroma, sztevia növényből származó édesítőszer, szukralóz (édesítőszer).

Ajánlott adagolás:

  • A testsúlytól, a sporttevékenységtől és az étrend összetételétől függ.
  • Javasoljuk, hogy a napi adagot 2-3 adagra osszuk fel, amelyet étkezések közötti snackként kell elfogyasztani.
  • Egy adagolókanál (= 30 g) tartalmát keverje el 200-300 ml vízben.
  • a keverés után egy finom, habos shake keletkezik.
Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek