Impact Whey Isolate - 5kg

Adagonként 23 g fehérjével megpakolva ez a kiváló minőségű keverék biztosítja a szükséges fehérjét. Ugyanazoktól a tehenektől származik, akiktől a tejet és a sajtot kapjuk.szűrt ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 61 990 Ft

Hol lehet megvásárolni

Termékleírás

Adagonként 23 g fehérjével megpakolva ez a kiváló minőségű keverék biztosítja a szükséges fehérjét. Ugyanazoktól a tehenektől származik, akiktől a tejet és a sajtot kapjuk.szűrt és levegőn szárított, hogy teljesen természetes tápanyagokat biztosítson. Az Informed Choice által tanúsított Informed Choice a sporttáplálék minőségellenőrzésének globális szabványa. Az Informed Choice a kiskereskedelmi eladások nyomon követésével és egy kiegészítő ellenőrzési programmal segít.a kiegészítők szennyeződésekkel és tiltott anyagokkal való szennyezettségének amúgy is alacsony kockázatának csökkentése érdekében. Az Informed Choice tanúsítvánnyal biztos lehet benne, hogy az Impact Whey Isolate a legmagasabb színvonalon készül.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek