Nincs sűrítőanyag, nincs színezék! Csak hidrolizált izolátum 90%! Azonnali (könnyen oldódó) enzimatikusan hidrolizált 90%-os tejsavó izolátum DH 8 hidrolízis fokozattal. ízesítéstől függően 90-94 g rendkívül ...Bővebben
Nincs sűrítőanyag, nincs színezék! Csak hidrolizált izolátum 90%! Azonnali (könnyen oldódó) enzimatikusan hidrolizált 90%-os tejsavó izolátum DH 8 hidrolízis fokozattal. ízesítéstől függően 90-94 g rendkívül gyorsan ható aminosavat tartalmaz 100 g termékben! Olyan receptúrákat fejlesztettünk ki, amelyek minden íznek igazán nagyszerű ízt adnak. és konzisztenciája, annak ellenére, hogy gyakorlatilag semmilyen adalékanyagot nem tartalmaznak!
Nem használtunk sem sűrítőanyagokat, sem mesterséges színezéket, és édesítőszerként szukralózt használtunk. Az enzimatikusan hidrolizált tejsavóizolátum előnye az egyes tápanyagok képviseletében is rejlik - szénhidrát- és zsírtartalma szinte nulla, amely Ez jelentős különbség a tejsavó-hidrolizátum koncentrátumhoz képest, ami még inkább alkalmassá teszi a rímelő és csökkentő étrendek számára. A Hydro Isolate 90 egy kompromisszumok nélküli fehérjekiegészítő, amelyet a legigényesebb felhasználók számára terveztek.
A Hydro Isolate 90 kizárólag hidrolizált - enzimatikusan előfeldolgozott - fehérjéket tartalmaz. A hidrolízisnek (DH 8) köszönhetően ez a fehérjeizolátum kiváló emészthetőséggel és gyors felszívódással rendelkezik. Nem terheli az emésztőrendszert! Ennek a kiváló minőségű fehérjeforrásnak a bevitele hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához olyan helyzetekben, amikor azt a katabolizmus veszélyezteti.
Csokoládé | vanília | eper | banán | |
---|---|---|---|---|
energiaérték | 1460 kJ/348 kcal | 1469 kJ/350 kcal | 1473 kJ/351 kcal | 1471 kJ/350 kcal |
Fehérje | 81 g | 85 g | 84 g | 85 g |
Szénhidrátok | 2,9 g | 2 g | 2,8 g | 1,6 g |
- ebből cukrok | 0,8 g | 0,7 g | 0,9 g | 0,7 g |
Zsírok | 0,8 g | 0,4 g | 0,4 g | 0,4 g |
- amelyből telítődik | 0,6 g | 0,3 g | 0,3 g | 0,3 g |
Szál | 1,3 g | 0 g | 0 g | 0 g |
só | 1 g | 1,08 g | 1,04 g | 1,05 g |
Csokoládé: enzimatikusan hidrolizált savóizolátum hidrolízis fokozatú DH 8 adalékanyaggal (csökkenő sorrendben): Zsírmentes kakaó, aroma, szukralóz (édesítőszer), szójalecitin (0,2%) (emulgeálószer).
Vanília: enzimatikusan hidrolizált tejsavóizolátum hidrolízis fokozatú DH 8 adalékanyaggal (csökkenő sorrendben): Ízesítők, szukralóz (édesítőszer), szójalecitin (0,2 %) (emulgeálószer).
Eper: enzimatikusan hidrolizált savóizolátum hidrolízis fokozatú DH 8 adalékanyaggal (csökkenő sorrendben): aroma, céklakivonat (színezék), szukralóz (édesítőszer), szójalecitin (0,2 %) (emulgeálószer).
Banán: enzimatikusan hidrolizált savóizolátum hidrolízis fokozattal DH 8 adalékanyag (csökkenő sorrendben): Ízesítők, szukralóz (édesítőszer), szójalecitin (0,2 %) (emulgeálószer).