Az Extrifit új termékcsaládja többet kínál Önnek innovatív termék, méghozzá olyan radikálisan, hogy inkább új terméknek nevezhetjük! Az Ön által Hydro Instant néven ismert terméket ...Bővebben
Az Extrifit új termékcsaládja többet kínál Önnek innovatív termék, méghozzá olyan radikálisan, hogy inkább új terméknek nevezhetjük! Az Ön által Hydro Instant néven ismert terméket továbbfejlesztették: jobb összetételű, jobb állagú és jobb ízű, és Hydro 77 DH12 néven kapta meg a Hydro 77 DH12 nevet. És egy Hydro Instant íz helyett most négy Hydro 77 DH12 ízt kínálunk Önnek, és mind nagyon finom! Kellemesen édes ízük többek között annak köszönhető, hogy a termék a stevia növényből származó természetes eredetű édesítőszert tartalmaz.
Csokoládé | vanília | eper | banán | |
---|---|---|---|---|
energiaérték | 1661,2 kJ/395,5 kcal | 1669,3 kJ/397,5 kcal | 1660,9 kJ/395,5 kcal | 1667,1 kJ/396,9 kcal |
Fehérje | 73,2 g | 76,3 g | 74,4 g | 75,1 g |
Szénhidrátok | 8,5 g | 6 g | 7,7 g | 7,4 g |
Zsírok | 7,7 g | 7,6 g | 7,4 g | 7,4 g |
Csokoládé enzimatikusan hidrolizált tejsavófehérje DH12 hidrolízisfokozattal (fehérjefrakció-tartalom: béta-laktoglobulin 36%, alfa-laktalbumin 15%, immunglobulin 2,5%, szarvasmarha-szérumalbumin 2,5%, nyersfehérje-frakciók500-1000 Da 4 % moláris tömegű savó, 500-1000 Da 4 % moláris tömegű savófehérje-frakciók
Vanília enzimatikusan hidrolizált tejsavófehérje DH12 hidrolízisfokozattal (fehérjefrakció-tartalom: béta-laktoglobulin 36 %, alfa-laktalbumin 15 %, immunglobulin 2,5 %, szarvasmarha-szérumalbumin 2,5 %, nyersfehérje-frakciók500-1000 Da 4 % moláris tömegű savó, 500-1000 Da 4 % moláris tömegű savófehérje-frakciók
Eper enzimatikusan hidrolizált tejsavófehérje DH12 hidrolízisfokozattal (fehérjefrakció-tartalom: béta-laktoglobulin 36 %, alfa-laktalbumin 15 %, immunglobulin 2,5 %, szarvasmarha-szérumalbumin 2,5 %, nyersfehérje-frakciók500-1000 Da 4 % moláris tömegű savó, 500-1000 Da 4 % moláris tömegű savófehérje-frakciók
Banán enzimatikusan hidrolizált tejsavófehérje DH12 hidrolízisfokozattal (fehérjefrakció-tartalom: béta-laktoglobulin 36 %, alfa-laktalbumin 15 %, immunglobulin 2,5 %, szarvasmarha szérumalbumin 2,5 %, nyersfehérje-frakciók500-1000 Da 4 % moláris tömegű savó, 500-1000 Da 4 % moláris tömegű savófehérje-frakciók