Hi Tec Nutrition Magnesium Citrate 300g

HiTec Nutrition magnézium-citrát 300 g Amagnézium-citrát a könnyen asszimilálható magnézium forrása, amely fontos szerepet játszik a szervezet homeosztázisának (egyensúlyának) fenntartásában. A magnéziumot a következőkre használják. ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 4 483 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

HiTec Nutrition magnézium-citrát 300 g

Amagnézium-citrát a könnyen asszimilálható magnézium forrása, amely fontos szerepet játszik a szervezet homeosztázisának (egyensúlyának) fenntartásában. A magnéziumot a következőkre használják. >300 enzim kofaktoraként vesz részt a következőkben: a szénhidrátok és zsírok oxidációja, a fehérjeszintézis, a DNS-replikáció és -javítás, az izom- és májglikogén-anyagcsere, az esszenciális telítetlen zsírsavak metabolikus folyamataiban.

Aktiválja a nagy energiájú vegyületek (ATP) szintéziséért és tárolásáért felelős enzimeket. Ezenkívül aktív komplexet képez az ATP-vel, aminek köszönhetően ez a vegyület felhasználható az izomrostok összehúzódásához az intenzív edzés során és az izomfehérjék bioszintéziséhez. Szabályozza az extracelluláris és intracelluláris folyadék összetételét, és "őrködik" a sejtek megfelelő hidratáltsága felett, serkenti az anabolikus folyamatokat és korlátozza az izomszövet katabolizmusát.

Amagnézium felelős a megfelelő idegi és neuromuszkuláris átvitelért, növeli a neuromuszkuláris ingerlékenység küszöbét, megemlítve, hogya túlzott izomösszehúzódással járó kellemetlen problémák (izomfájdalom és -összehúzódások, szemhéjremegés stb.) enyhítése.) és a fizikai megterhelésre való képesség növekedése. Ezenkívül részt vesz a sportolók számára nagyon fontos kreatin és L-karnitin szintézisében (metilációs reakció). A citromsav magnéziumsóit a magnézium magas asszimilálhatósága és biológiai hozzáférhetősége jellemzi.

Ezenkívül a prebiotikus inulin és a B6-vitaminhozzáadása sokszorosan fokozza a magnézium asszimilációját a bélben. A hosszú távú stressz, a nagy fizikai megterhelés, a koffeinbevitel és a fehérjében, zsírban, konyhasóban és foszforban gazdag étrend elősegíti a magnéziumhiány kialakulását a szervezetben. A magnézium-citrát minden sportoló, fizikailag aktív személy és állandó stresszben élő ember számára nélkülözhetetlen termék.

Ajánlott adagolás:

Vegyen be 1 adag 10 g-ot (1 adagolókanál) 250 ml vízben feloldva.

300 g adagonként.

Minimális eltarthatósági idő: Lásd a csomagolást.

Adagnagyság: 10 g

Adagok száma csomagonként: 30

Táplálkozási információk:

10 g
100 g
C-vitamin
80 mg
800 mg
B6-vitamin
1,4 mg
14 mg
Magnézium
500 mg
5000 mg

Figyelmeztetés:

Étrend-kiegészítő, édesítőszerekkel, különösen alkalmas sportolók számára. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó! Legfeljebb 25 °C-os hőmérsékleten, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért.

Allergia figyelmeztetés. Nyomokban glutént, tejet, szóját, tojást tartalmazhat.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek