Grenade Stim Free 80 tablet

A Grenade Stim Free egy speciálisan kifejlesztett égető, stimuláns hatás nélkül. A szabadalmaztatott Dual Release® technológiát alkalmazza, amely a külső és a belső részből álló ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 13 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A Grenade Stim Free egy speciálisan kifejlesztett égető, stimuláns hatás nélkül. A szabadalmaztatott Dual Release® technológiát alkalmazza, amely a külső és a belső részből álló kapszulának köszönhetőenA kapszula belső része lehetővé teszi a hatóanyagok leghatékonyabb adagolását.

A PhytophareTM zöld tea kivonat, a CapsiAtraTM dihidrokapsziát, az Acetil-L-karnitin magas tartalmának köszönhetően a hidrokloridot és konjugált linolsavat tartalmaz, a nem stimuláló hatású égetők kategóriájának egyik legjobb terméke.

Legfontosabb előnyök:

  • Szabadalmaztatott Dual Release® technológia
  • PhytophareTM zöld tea kivonat
  • CapsiAltraTM dihidrokapsziát
  • Acetil-L-karnitin és konjugált linolsav

Dual Release®

A Dual Release® technológia kétrészes kapszulát használ, amely biztosítja a fokozatos az összetevők felszabadulása és ezáltal hatékony felhasználása a szervezetben. A külső rész rendkívül bioaktív konjugált linolsavat, míg a belső rész zöldtea-kivonatot, dihidrokapsziátot és acetilt tartalmaz.

PhytophareTM

A PhytophareTM egy 10:1 arányban koncentrált, szabadalmaztatott zöldtea-kivonat, amely csak hatóanyagokat tartalmaz, nem pedig a hagyományos kivonatokban található cellulózt vagy vizet. 60 mg PhytophareTM kivonat 600 mg hagyományos teakivonatnak felel meg.

CapsiAtraTM

A CapsiAtra®CH-19 Sweet 3% csípős paprikából származó dihidrokapsziátot tartalmaz. Ennek az anyagnak a hatásait számos tudományos tanulmányban leírták, az égőkben használt adalékanyagok között ez az abszolút csúcs.

Acetil-L-karnitin

Az acetil-L-karnitin a szervezetben rejlő anyag, amely nem hiányozhat egyetlen égőből sem. A Stim Free fromu-hidrokloridot tartalmaz, amely a szervezet számára a leghasznosabb.

Többek között a Grenade Stim Free a 7. helyen áll a 10 legjobb zsírégető jelenleg a rangsorban.

Tápértékek

Adagok száma csomagonként: 40 x 2 kapszula adagonként* (2 kapszula)
NAGYOBB KAPSZULÁK 900 mg
Konjugált linolsav (CLA) 80% triglicerid formában 900 mg
BELSŐ KAPSZULÁK 350 mg
Acetil L - karnitin-hidroklorid (HCL) 270 mg
PhytofareTM zöld tea kivonat
(Camellia synensis - katechin komplex)
60 mg
CapsiAtra® (3% dihidrokapsziát) 20 mg

*egy adag 2 kapszulának felel meg. A csomag 40 adagot tartalmaz.

Összetevők

Konjugált linolsav (CLA) 80% triglicerid formában; acetil-L-karnitin-hidroklorid (HCL), PhytofareTM zöld tea kivonat (Camellia Sinensis - katechin komplex), CapsiAtra® (3% dihidrokapszát). Licaps® zselatin kapszula (tiszta hal eredetű) Emulgeálószer. Ragadásgátló: szilícium-dioxid. Színezőanyagok: titán-dioxid, sárga vas-oxid, fekete vas-oxid.

Ajánlott adagolás

Ébredés után éhgyomorra, vízzel vegyen be 2 kapszulát. Vegyen be még 2 kapszulát később délután vagy lefekvés előtt 30 perccel, vízzel.

  • Az adagok között legalább 6 órát tartson.
  • Ne feledje, hogy naponta legalább 8 pohár vizet igyon.
  • Egyszerre ne vegyen be 2 kapszulánál többet.
  • SOHA NE LÉPJE TÚL A NAPI 4 KAPSZULA ADAGJÁT!

Figyelmeztetés:

Ne szedje, ha nem töltötte be a 18. életévét. Ha egészségügyi problémái/allergiája van, használat előtt konzultáljon orvosával. Csökkentse az adagot, vagy hagyja abba a készítmény szedését, ha a szedést követően rosszul érzi magát, forduljon orvoshoz. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Vegetáriánusok számára nem alkalmas. MEGJEGYZÉS A TESZTELT ATLÉTÁKNAK - használat előtt konzultáljon. Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen tárolja.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek