Grenade Black Ops 100 tablet

Nagyon erős zsírégető a piacon = Grenade Black Ops! Tapasztalja meg ennek a zsírégetőnek a hihetetlen erejét. A Grenade Black Ops™ a "hardcore" termogén stimulátorok ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 10 483 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Nagyon erős zsírégető a piacon = Grenade Black Ops! Tapasztalja meg ennek a zsírégetőnek a hihetetlen erejét.

A Grenade Black Ops™ a "hardcore" termogén stimulátorok új, evolúciós változata, amely a Grenade alapváltozatára épül. Ez a továbbfejlesztett változat gyorsabb hatáskezdetű és erősebb stimuláló hatással rendelkezik az alap Grenade változathoz képest. "Erősített" összetételének köszönhetően a Grenade Black Ops™ különösen alkalmas férfiak számára.

Többek között a Grenade Black Ops az 1. helyen állt a 10 legjobb zsírégető a nők és a férfiak számára készült rangsorunkban.

Termékfókusz:

A termék alkalmas minden aktív egyén és sportoló számára, aki a zsírégetésre és a zsírégetésre összpontosít. A Grenade Black Ops™ ideális választás az intenzív, intervallumos edzésekhez, például zsírégetéshez és zsírégetéshez. A Grenade Grenade ideális választás olyan edzésekhez, mint a HIIT (nagy intenzitású intervallum edzés), késő esti edzések stb.

TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK

Adagok száma csomagonként: 25-50 adag. 2 kapszula tartalmaz
Niacin 15mg (94%DDD*)
B6 (piridoxin) 5mg (357%DDD*)
Króm 20mcg (50%DDD*)
Koffein 295mg
Taurin 275mg
Cayenne bors 250mg
Kolin 220mg
Zöld tea 100mg
Theobroma cacao (50% flavonoidok) 100mg
Kék-zöld alga (Aphanizomenon flos-aquae) 20mg
N-metil-tiramin 20mg
Bioperine 5mg

Egyéb összetevők:

Töltőanyag (mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát), zselatin kapszula (tisztítottvíz, színezékek (brillantkék, céklapor, titán-dioxid)).

Adagolás

A tolerálhatóság teszteléséhez az első 7 napban kezdjen el naponta kétszer 1 kapszulát szedni. Ezután vegyen be 2 kapszulát reggel ébredés után éhgyomorra, vízzel. Vegyen be még 2 kapszulát 30 perccel ebéd előtt, vízzel. Robbanékony edzéshez vegyen be 2 kapszulát edzés előtt. Ne feledje, hogy naponta legalább 8 pohár vizet igyon. Soha ne lépje túl a napi 4 kapszula adagját!

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek