GreenFood Zinek Chelát 60 kapslí

A GreenFood Zink kelát cinket tartalmaz a cink bisglicinát rendkívül jól hasznosítható kelát kötésben. Kétértékű cinkionokból álló biszglicinát, amely két glicinmolekulához kötődik. A kelátkötésű ásványi ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A GreenFood Zink kelát cinket tartalmaz a cink bisglicinát rendkívül jól hasznosítható kelát kötésben. Kétértékű cinkionokból álló biszglicinát, amely két glicinmolekulához kötődik. A kelátkötésű ásványi anyagok előnye, hogy elektromosan semlegesek, és könnyebben, változatlan formában jutnak el a szervezetben a célállomásukra.

A cink az egyik legfontosabb ásványi anyag az emberi szervezetben. Részt vesz a sejtosztódás folyamatában.

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be naponta 1 kapszulát. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Vigyázat! Ez a termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja. Védje a közvetlen napfénytől. Gyermekeknek, terhes vagy szoptató anyáknak nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A csomagoláson feltüntetett minimális eltarthatósági idő.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek