GreenFood Vitamín E 60 kapslí

Az E-vitamin zsírban oldódik és antioxidánsként működik. Ez az egyik olyan szer, amely tágítja az ereket és megakadályozza a véralvadást. Az E-vitaminnak nyolc típusa létezik, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az E-vitamin zsírban oldódik és antioxidánsként működik. Ez az egyik olyan szer, amely tágítja az ereket és megakadályozza a véralvadást. Az E-vitaminnak nyolc típusa létezik, és a legaktívabb formája az alfa-tokoferol. Az E-vitamin jelentősen hozzájárul a hatékonyság javításához. Az E-vitamin aktivitását a szelén egyidejű hatása növeli.

Pontokban:

  • vegánok számára is alkalmas
  • támogatja a normális szív- és keringési funkciókat
  • pozitív hatással van a termékenységre és a potenciára
  • lassítja az öregedéssel kapcsolatos elváltozások kialakulását

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be naponta 1 kapszulát. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Vigyázat ! Ez a termék nem a változatos étrend helyettesítésére szolgál. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja. Védje a közvetlen napfénytől. Szoptatás vagy terhesség esetén forduljon orvoshoz. Gyermekek elől elzárva tartandó. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A csomagoláson feltüntetett minimális eltarthatósági idő.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek