GreenFood Greens Forte Mix 400 g

A Greens Forte Mix egy funkcionális keveréke a zöld szuperélelmiszereknek, a növényi forrásokból származó adaptogéneknek, a következők formájában. ázsiai gombák, amelyeket a hagyományos kínai és ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A Greens Forte Mix egy funkcionális keveréke a zöld szuperélelmiszereknek, a növényi forrásokból származó adaptogéneknek, a következők formájában. ázsiai gombák, amelyeket a hagyományos kínai és japán gyógyászatban használnak. Természetes forrásokból származó fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak antioxidáns folyamatokhoz az emberi szervezetben, aminosavakat, amelyek számos semlegesítő, indító hatásúés végül, de nem utolsósorban nagy adag citrus bioflavonoidot tartalmaz. amelyet a szabad gyökök semlegesítésével a sejtek egészségének fenntartására ajánlanak.Finom cukormentes ital természetes lédús gyümölcsízzel. Greens Forte Mix pontokban: Méregteleníti a szervezetet Erősíti az általános fittséget Vitalitást és energiát Természetes védekezőképesség A szervezet általános fellendítése működikA Greens forte mix ajánlott adagolása: Naponta egyszer 1 adagot (1 mérőkanál 10g) keverjen el 300 ml vízben és igya meg. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Táplálékkiegészítő édesítőszerrel. Ez a termék nem a változatos étrend helyettesítésére szolgál. Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárolja. Védje a közvetlen napfénytől.Szoptatás vagy terhesség esetén forduljon orvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A csomagoláson feltüntetett minimális eltarthatósági idő. Hűvös, száraz helyen tárolja. Védje a közvetlen napfénytől.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek