GreenFood Colostrum Forte

A GreenFood Nutrition Colostrum kiváló minőségű és tanúsított, Németországból származó nyersanyagot tartalmaz. 100%-ban tiszta tehén kolosztrumot tartalmaz, amely antibiotikumokra negatívan tesztelt. A kolosztrum, más néven ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A GreenFood Nutrition Colostrum kiváló minőségű és tanúsított, Németországból származó nyersanyagot tartalmaz. 100%-ban tiszta tehén kolosztrumot tartalmaz, amely antibiotikumokra negatívan tesztelt. A kolosztrum, más néven "első tej" az egyik legősibb és legkülönlegesebb, a természetben megtalálható élelmiszer. A kolosztrum a születést követő első 36 órában a "tej", amely nagy mennyiségű aminosavat tartalmaz a táplálkozáshoz.táplálkozásához, az újszülött növekedéséhez és fejlődéséhez, valamint immunglobulinhoz, amely nélkülözhetetlen az immunrendszer maximális támogatásához (IgG faktorok). A Colostrum Forte 60% IgG a legmagasabb koncentrációjú IgG kolosztrum a piacon, amely hidegen szárított (nem permetszárított, ami rossz gyakorlat). Immunitás (IgG faktorok) Általános revitalizáció Ajánlott adagolás: Naponta kétszer 1 kapszulát vegyen be. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Vigyázat! Ez a termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárolja. Védje a közvetlen napfénytől. Szoptató és terhes nők esetében tanácsos az orvossal való konzultáció. Gyermekek elől elzárva tartandó. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A csomagoláson feltüntetett minimális eltarthatósági idő.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek