Prom-IN Gelatina + Coral Calcium 360 kapslí

Az izmok táplálása önmagában messze nem elég. Hibátlan és megfelelő működésükhöz feltétlenül szükséges, hogy kellő figyelmet fordítsunk a kötőszövetekre - azaz az inakra, az inakra, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az izmok táplálása önmagában messze nem elég. Hibátlan és megfelelő működésükhöz feltétlenül szükséges, hogy kellő figyelmet fordítsunk a kötőszövetekre - azaz az inakra, az inakra, az ízületekre, a porcokra..... stb. A túlzott és hosszan tartó fizikai igénybevétel miatti károsodásuk könnyen az izomtömeg fejlődését korlátozó tényezővé válik.

Mindezen segédmozgások alapvető összetevője az úgynevezett kollagénfehérje vagy zselatin. Bár az izomtáplálkozás szempontjából nem teljes értékű, és ezért nem alkalmas erre a célra (nem tartalmazza az összesmind nélkülözhetetlen, azaz esszenciális aminosavak), de az inak, ízületek és porcok táplálásához feltétlenül szükséges.

Ahogy a neve is sugallja, a kapszula formájában történő kiegészítés nagyon hatékony, kényelmes, gyors és pontosan adagolt. A kapszulák több mint 90%-ban úgynevezett zselatin-hidrolizátumot tartalmaznak - alapvetően ez egy hasított kollagénfehérje, kollagén. peptid, amely sokkal könnyebben és gyorsabban felszívódik, hat a kötőszövet regenerálódására és serkenti annak növekedését.

A termék előnyei:

  • Segít az elhasználódott ízületek, inak vagy atlétikai rendellenességek kezelésében.túlzott fizikai megterhelés miatt túlnyújtott csontok
  • lassítja a csontok, ízületek, porcok, fogak, támogató kötőszövetek öregedési folyamatát.
  • jótékony hatással van a haj és a köröm növekedésére
  • segíti a bőr regenerálódását
  • növeli a szervezet ellenállóképességét

Tápértékek:

Átlagos tápértékadatok 100 g termékre vetítve:
Energiaérték 1504 kJ
Fehérje

88.5 g

Aminosavak 100 g termékben:
Aszparaginsav 5900 mg
Glutaminsav 11400 mg
L-Alanin 8900 mg
L-arginin 9100 mg
L-glicin 17500 mg
L-hidroxiprolin 12900 mg
L-Prolin 13400 mg
Egyéb aminosavak 20900 mg
Egyéb hatóanyagok tartalma 1 kapszulában:
Zselatin-hidrolizátum 400 mg
Kalcium-karbonát 40 mg

Adagolás:

  • Megelőzésként napi 3 kapszula
  • Ízületi problémákra 3 kapszula naponta 3-szor 3 kapszula

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek