Frankys Bakery Candy Splash

Frankys Bakery Candy Splash - édesítő cseppek cukor és nem kívánt kalóriák nélkül Szereti az édes dolgokat, de az életmódja nem engedi meg, hogy ennyi ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 2 150 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Frankys Bakery Candy Splash - édesítő cseppek cukor és nem kívánt kalóriák nélkül

Szereti az édes dolgokat, de az életmódja nem engedi meg, hogy ennyi szénhidrátot vagy egyszerű cukrot engedjen meg magának az étrendjében? Akkor gyűrje fel az ingujját, és nyúljon a Frankys Bakery Candy Splash-hez - csak gőzölnie kell...cseppek és a pékáru, ital, fehérjeital vagy joghurt egy édes élvezet. Nulla kalória minden egyes cseppben, mégis egy nagy adag íz. Az a tény, hogy ezekkel az édes cseppekkel bármit megédesíthetsz, ami csak eszedbe jut, egyszerűen jobb, mint az, hogy ennyi szokatlan íz áll a rendelkezésedre. Így minden napnak más íze lehet!

A pontok:

  • cseppek italok és ételek édesítésére
  • 0 kalória adagonként
  • cukormentes
  • sok nagyszerű íz

Ajánlott adagolás:

  • Keverjen 5-10 cseppet ízlés szerint turmixokba, fagylaltba, joghurtba vagy más főzési alapanyagokba.

Megjegyzés: Élelmiszer, édesítőszerekkel.Hűvös, száraz helyen tárolja.Nem helyettesíti a változatos étrendet.Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.Gyermekektől elzárva tartandó.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek