Extrifit Vita-B Complex Forte 500 90 kapslí

A Vita-B Complex Forte 500 egy étrend-kiegészítő, amely a B-vitaminok teljes spektrumát tartalmazza kiegyensúlyozott arányban. Minden egyes kapszula a beviteli referenciaérték (korábban ajánlott napi beviteli ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A Vita-B Complex Forte 500 egy étrend-kiegészítő, amely a B-vitaminok teljes spektrumát tartalmazza kiegyensúlyozott arányban. Minden egyes kapszula a beviteli referenciaérték (korábban ajánlott napi beviteli mennyiség) 500%-át tartalmazza. Mikor indokolt a B-vitaminok étrend-kiegészítő formájában történő pótlása? Különböző helyzetekben, amikor a fogyasztásuk jelentősen megnő és/vagy amikor nem lehetséges a megfelelő bevitel biztosítása a táplálkozással. Ez gyakran előfordul a sportolók esetében, ahol az intenzív fizikai aktivitás növeli a B-vitamin fogyasztását.A testépítésben ezt gyakran korlátozó étrenddel súlyosbítják.

A benne lévő B-vitaminok hatása:

Atiamin hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez, a normál idegrendszeri működéshez és a Hozzájárul a szív normális működéséhez.

Ariboflavin hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez, a normál idegrendszeri működéshez, a normál szellemi aktivitáshoz és a normál szellemi működéshez.a normál nyálkahártya és bőr fenntartásához, hozzájárul a normál vörösvértestek és a bőr normál állapotának fenntartásához.vörösvérsejtek és a normál vasanyagcsere, hozzájárul a szem normál egészségének fenntartásához ésa sejtek védelme az oxidatív stresszel szemben, hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez.

Aniacin hozzájárul a normál energiaanyagcseréhez, a normál idegrendszeri működéshez és a normál mentális egészséghez.Hozzájárul a normál nyálkahártya és bőr fenntartásához, valamint a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez.

Abiotin hozzájárul a normál energiaanyagcseréhez, a normál idegrendszeri működéshez és a normál szellemi tevékenységhez.Hozzájárul a normál makrotápanyag-anyagcseréhez, a nyálkahártya normál állapotának fenntartásához és a bőr normál állapotának fenntartásához.

Apantoténsav hozzájárul a normál energiaanyagcseréhez, a szteroid hormonok normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez, a D-vitaminés bizonyos neurotranszmitterek, hozzájárul a myogenikus és a myogénfáradtság és kimerültség, valamint a normális szellemi tevékenység.

Apiridoxin hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez, a normál idegrendszeri aktivitáshoz és a rendszer és a normális szellemi tevékenység, hozzájárul a normális fehérje anyagcseréhez ésglikogén, hozzájárul a normál vörösvérsejt-termeléshez, normál immunfunkcióhozrendszer, a fáradtság és a kimerültség szintjének csökkentése és a hormonális aktivitás szabályozása.

Afolsav hozzájárul az aminosavak normális szintéziséhez, a normális vérképződés és a normál homocisztein anyagcsere, hozzájárul a normál szellemi aktivitás, az immunrendszer normális működéséhez, az fáradtság és kimerültség, és hozzájárul a sejtosztódás folyamatához.

Akobalamin hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez, a normál idegrendszeri működéshez. rendszer és a normális mentális tevékenység, hozzájárul a normális kialakulásához vörösvérsejtek és a normál immunrendszeri működés, hozzájárul acsökkenti a fáradtság és a kimerültség szintjét, és hozzájárul a sejtosztódás folyamatához.

Akolin (egy korábban vitaminok közé sorolt, B8-vitaminként is emlegetett vitagén) hozzájárul a következőkhözhozzájárul a normál lipidanyagcseréhez és a normál májműködés fenntartásához.

A Vita-B Complex Forte 500 kapszulában készül a kiváló felszívódás és a pontos adagolás érdekében. Minden kapszulára az Extrifit logó van nyomtatva, és a kapszula nyomtatása ásványi, természetes.

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be naponta 1 Vita-B Complex Forte 500 kapszulát.
  • elegendő folyadékkal

Figyelmeztetés: száraz helyen, 25 oC alatti hőmérsékleten, gondosan lezárva, közvetlen napfénytől és fagytól védvetárolja . Gyermekek elől elzárva tartandó. Gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. A felbontástól számított 3 hónapon belül felhasználható. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek