Extrifit Vegan 80 35 g Extrifit Vegan 80 - kizárólag növényi eredetű fehérjeizolátum! Laktózmentes! Kiváló alternatívája a tejsavó- és tejfehérjéknek. Ez a prémium növényi izolátum ...Bővebben
Extrifit Vegan 80 35 g Extrifit Vegan 80 - kizárólag növényi eredetű fehérjeizolátum! Laktózmentes! Kiváló alternatívája a tejsavó- és tejfehérjéknek. Ez a prémium növényi izolátum tökéletes paraméterekkel rendelkezik. A többi növényi fehérjével ellentétben az Extrifit Vegan 80 akár 75%-os fehérjetartalommal és 5000 mg BCAA-tartalommal rendelkezik egyetlen adagolókanálban! Ez tehát egy teljesen egyenértékű fehérjeforrás, amelynek aminospektruma gyakorlatilag megegyezik a tejsavófehérjékével, ezért a Vegan 80 nagyon alkalmas az izomtömeg építésére és növelésére. Ha a 80%-os tejsavófehérje alternatíváját keresi, akkor a Vegan 80 a megfelelő választás az Ön számára. A Vegan 80 kiemelkedik nagyon alacsony zsír- és nulla cukortartalmával. Ezért még a nagyon szigorú diéta és izomtömegnövelés időszakában is alkalmas. A Vegan 80 két növényi fehérjeforrást tartalmaz: rizsfehérje- és borsófehérje-izolátumot 1:1 arányban, valamint természetes bromelain és papain enzimekkel dúsított. A Vegan 80 NEM tartalmaz laktózt, így a laktózérzékenységben szenvedő felhasználók számára is kiválóan alkalmas. A Vegan 80 nem tartalmaz színezéket, sűrítőanyagokat vagy egyéb adalékanyagokat! Ennek a kiváló minőségű fehérjeforrásnak a bevitele hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához olyan helyzetekben, amikor azt a katabolizmus veszélyezteti. Az ajánlott adagolás a testsúlytól, a sporttevékenységtől és az étrend összetételétől függ, javasoljuk a napi adag elosztását (2-6 adag).1 adagolókanál (35 g) Vegan 80 tartalmát keverje el 200-300 ml vízben Tápértékkel kapcsolatos információk 100 g csokoládé jeges kávé karamell mogyoró energia. Érték 1557 kJ/371 kcal 1576 kJ/375 kcal 1570 kJ/374 kcal 1576 kJ/375 kcal Fehérje 73 g 75 g 75 g 75 g 75 g 75g szénhidrát 4,7 g 4,5 g 4,3 g 4,6 g - ebből cukrok 0,1 g 0 g 0 g 0 g 0 g 1,8 g zsír 5,7 g 5,6 g 5,5 g 5,5 g 5,5 g - ebből telített zsírok. zsírsavak. 2,1 g 2 g 2 g 2 g 2 g rost 4,7 g 3,6 g 3,6 g 3,6 g 3,6 g só 1,49g 1,55 g 1,55 g 1,55 g 1,55 g Aminosavprofil (100 g) L-Valin 4130 mg 4248 mg 4248 mg 4248mg 4248 mg L-izoleucin 3419 mg 3527 mg 3527 mg 3527 mg 3527 mg L-leucin 6130 mg 6332 mg 6332 mg 6332 mg 6332 mg L-lizin 4074 mg 4199 mg 4199 mg 4199 mg 4199 mg L-metionin 1496 mg 1550mg 1550 mg 1550 mg 1550 mg L-triptofán 769 mg 788 mg 788 mg 788 mg 788 mg L-treonin 2628 mg 2702 mg 2702 mg 2702 mg 2702 mg L-fenilalanin 4063 mg 4189 mg 4189 mg 4189 mg 4189 mg L-alanin 3567mg 3675 mg 3675 mg 3675 mg 3675 mg aszparaginsav 7285 mg 7499 mg 7499 mg 7499 mg 7499 mg 7499 mg glutaminsav 12475 mg 12862 mg 12862 mg 12862 mg 12862 mg L-hisztidin 1793mg 1852 mg 1852 mg 1852 mg 1852 mg L-prolin 3117 mg 3209 mg 3209 mg 3209 mg 3209 mg L-tirozin 3311 mg 3416 mg 3416 mg 3416 mg 3416 mg L-arginin 6094 mg 6299 mg 6299 mg 6299 mg 6299 mg 6299mg L-cisztein 1744 mg 1807 mg 1807 mg 1807 mg 1807 mg Glicin 2971 mg 3054 mg 3054 mg 3054 mg 3054 mg L-szerin 3540 mg 3650 mg 3650 mg 3650 mg 3650 mg BCAA-k összesen 13678 mg 14107 mg 14107 mg 14107mg 14107 mg Összes aminosav 72606 mg 74856 mg 74856 mg 74856 mg 74856 mg Összetevők Csokoládé borsófehérje izolátum (a fehérfehérje 50%-át teszi ki).fehérjetartalma), rizsfehérje-izolátum (a termék fehérjetartalmának 50%-át teszi ki), bromelain és papain enzimadalékok (csökkenő sorrendben): kakaózsír, aroma, szukralóz (édesítőszer), szteviol-glikozidok (sztevia növényből származó édesítőszer - természetes eredetű) Jeges kávé borsófehérje izolátum (alkotja a termék fehérjetartalmának 50 %-a), rizsfehérje-izolátum (a termék fehérjetartalmának 50 %-a), rizsfehérje-izolátum (amely a termék fehérjetartalmának 50%-a), bromelain és papain enzimek adalékanyagok (csökkenő sorrendben): Ízesítők, szukralóz (édesítőszer), szteviol-glikozidok (sztevia növényből származó édesítőszer - természetes eredetű) Karamell Borsófehérje izolátum (a fehérjetartalom 50 %-át teszi ki).fehérjetartalma), rizsfehérje-izolátum (a termék fehérjetartalmának 50 %-át teszi ki), bromelain és papain enzimadalékok (csökkenő sorrendben): Ízesítés, szukralóz (édesítőszer), szteviol-glikozidok (természetes eredetű édesítőszer a sztevia növényből) Mogyoró borsó