Extrifit Q10 100 cps.

Az Extrifit Coenzyme Q 10 kapszulánként 30 mg Q10 koenzimet tartalmaz, amely az állati sejtekben található egyik legfontosabb anyag. Ez egy vitaminszerű anyag. A Q10 ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 5 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az Extrifit Coenzyme Q 10 kapszulánként 30 mg Q10 koenzimet tartalmaz, amely az állati sejtekben található egyik legfontosabb anyag. Ez egy vitaminszerű anyag. A Q10 koenzim részben a szervezetben termelődik, részben pedig az élelmiszerekkel kerül be a szervezetbe. Ahogy öregszünk, a Q10 koenzim termelésének képessége csökken, és fennáll a hiány kockázata. Hasonlóképpen, a Q10 koenzim bevitele fontos, amikor szervezetünk olyan stressznek van kitéve, mint az intenzív erőnléti edzés, még inkább, ha szigorú diétával párosul. A Q10 koenzim elengedhetetlenül szükséges az oxidoredukciós reakciókhoz, és a sejtek energiájának reaktivátoraként, a sejtmembránok stabilizátoraként és számos metabolikus folyamat kofaktoraként működik.

A Q10 koenzim bevitele hozzájárulhat az energia növeléséhez és a fáradtság megszüntetéséhez, az immunrendszer erősítéséhez.rendszer, normalizálja a vérnyomást, növeli a teljesítményt és az állóképességet, és általában fokozza a sejtek antioxidáns védelmét.

Előnyök:

  • Növekvő energia
  • a fáradtság megszüntetése
  • az immunitás erősítése
  • a vérnyomás normalizálása
  • a teljesítmény növelése
  • az állóképesség növelése
  • a sejtek védelme az oxidációtól

Ajánlott adagolás:

  • Testsúlyától és a fizikai aktivitás intenzitásától függően vegyen be naponta 1-2 kapszula Q10-et.
  • Vegyen be egy kapszulát reggelivel, a második kapszulát később a nap folyamán.

Száraz helyen, 25 oC alatti hőmérsékleten, gondosan lezárva, közvetlen napfénytől és fagytól védvetárolja . Gyermekek elől elzárva tartandó. Gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek