EXTRIFIT Peptides Arginine 500 100 tablet

Arginin peptidek! A lehető legnagyobb mértékű felszívódás, az izmok maximális vérellátása. Ön valóban igényes fogyasztók a sporttáplálkozási termékek, fejlett edzők, akik edzenekintenzív edzéseket végez hetente ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Arginin peptidek! A lehető legnagyobb mértékű felszívódás, az izmok maximális vérellátása. Ön valóban igényes fogyasztók a sporttáplálkozási termékek, fejlett edzők, akik edzenekintenzív edzéseket végez hetente többször, és olyan csúcsterméket szeretne, amely az arginin legjobban felszívódó formáját tartalmazza? Válassza a peptideket Arginin. Az arginin új formája, a Peptides Arginine olyan eljárással jön létre, amely az L-arginin szabad formáját frakcionálási és elválasztási technológiával a tejsavóból izolált peptidekkel kombinálja. Az arginin peptid formája kitűnik kiváló és gyors felszívódásával. Ez biztosítja az arginin ezen formájának maximális hatását. Próbálja ki és hasonlítsa össze a különbséget!

Pumpálás, vérkeringés, nitrogén-oxid képződés! Minden testépítő táplálékkiegészítésének alapja. Rendkívül erős arginin peptid formában. Az Extrifit Peptides Arginine egyetlen kapszulájában 500 mg arginin peptid található. Jelenleg az arginin ezen formáját tekintik a legjobb minőségűnek, a legnagyobb hatékonyságúnak és felszívódásúnak.

Mit csinálnak az argininek?

A vért az izmokba áramoltatják. Semmi sem hiábavalóbb, mint egy fásult, unalmas edzés, ahol nem érzed a szakadt és telt izmokat. De a véráramlás nem csak azt a kellemes érzést jelenti, amikor edzés közben felpumpálod az izmaidat, bár ez az érzés felbecsülhetetlen, igaz? A véráramlás és az izomrostok pumpálása rendkívül fontos, az edzett izom kellemes keménységérzete mellett, mertmert az izmok fontos tápanyagokat kapnak a megnövekedett véráramlásban, ami segíti az izom regenerálódását, erősödését és növekedését! Ezért ne felejtse el az arginin szedését edzés előtt, alatt és után, pl. Aminogel, BCAA GT+, Hydro Amino, AminoFree Peptides, Gluta Pure, amelyek olyan anyagok, amelyekre az izomzatnak szüksége van a növekedéshez. Nem lenne jó, ha csak erős argininnel vérteznéd fel az izmaidat, hanem táplálnod is kell őket. Az Extrifit természetesen mindezeket a növekedési anyagokat kínálja.

Mostantól lehetősége van arra, hogy az arginin peptideket egyéni igényei szerint adagolja. Az edzés előtti (NO) edzésed további gramm argininnel növelheted peptidek formájában. A peptidek Arginin szintén ideális vérellátási kiegészítő az esti edzésekhez, amikor nem alkalmas. A koffeintartalmú étrend-kiegészítők nem ajánlottak (a koffein stimuláló hatású, és zavarhatja az elalvást és az alvás megtartását).

A Peptides Arginine kapszulánként 500 mg arginin peptidet tartalmaz. Minden kapszulára az Extrifit® logó van nyomtatva, ami az eredetiség jele és annak bizonyítéka, hogy a kapszulák a mi gyártóüzemünkben készültek. Minden kapszulás termékünket idővel ezekben az eredeti, nyomtatott kapszulákban fogjuk gyártani. A kapszulák nyomtatása ásványi, természetes.

Fordítson figyelmet az Extrifit egyéb arginin formáira - Arginine AKG 1000 mg (szabad arginin alfa-ketoglutaráttal kombinálva) és Arginine 1000 mg (arginin szabad forma).

A Peptides Arginine az arginin legfejlettebb formája, amely ma a piacon elérhető. Az L-arginin szabad formáját a tejsavóból frakcionálással izolált peptidekkel kombinálja.és szétválasztási technológiákat, és biztosítja ennek a formának a maximális hatását.

Az L-arginin egy aminosav, amelyet hagyományosan különösen az erősportokban használnak. Az izmok felpumpálása nem csak arról szól, hogy jól érezd magad edzés közben. Az izmok felpumpálása jobb véráramlást jelent, és ez a jobb véráramlás azt jelenti, hogy gyorsabbanés az izom intenzívebb tápanyagellátása - persze csak akkor, ha jól táplálkozol. Az izmok jobb tápanyagellátása több energiát ad az edzéshez, és így jobb lesz a a teljesítményt edzés közben és a pihenőfázisban, amikor is jelentősen segítheti az izmok edzés utáni regenerálódását.

A Peptides Arginine nagy előnye az arginin abszolút pontos adagolása és a nagyon gyors emészthetőség, valamint a nagyon gyors és gyors adagolás.felszívódás, amelyet az a tény biztosít, hogy a peptidek kapszulában, nem pedig tablettában vannak. Annak érdekében, hogy az emésztés zökkenőmentesen menjen, a kapszulákat bő vízzel öblítse le.

Ajánlott adagolás:

  • Kezdők és legfeljebb 80 kg testtömegűek: naponta legfeljebb 2 Peptides Arginin kapszulát vegyen be.
  • haladó és 80 kg felett: naponta max. 4 kapszulát szedjen.
  • Az adagolás a testsúlytól és az edzés intenzitásától függ
  • edzés előtt

Vigyázat ! Száraz helyen, 25 oC alatti hőmérsékleten, gondosan lezárva, közvetlen napfénytől és fagytól védve tárolja. Gyermekek elől elzárva tartandó. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. Nem alkalmas emelkedett argininszintű anyagcserezavarok esetén. Nem alkalmas cukorbetegek és légzőszervi betegségben (pl. asztma), szív-, érrendszeri, máj- és vesebetegségben, valamint vérnyomás-zavarban szenvedők számára. A csomagoláson feltüntetett dátumig használja fel.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek