Extrifit PeptiBeef 2000 g

A PeptiBeef® hidrolizált szarvasmarhafehérje - HydroBEEF® márkájú izolátum. (hidrolizált szarvasmarha peptidek), amely hús (kb. 25%) és csontváz (kb. 75%) fehérjéket tartalmaz. A termék ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 19 483 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A PeptiBeef® hidrolizált szarvasmarhafehérje - HydroBEEF® márkájú izolátum. (hidrolizált szarvasmarha peptidek), amely hús (kb. 25%) és csontváz (kb. 75%) fehérjéket tartalmaz. A termék a piacon kapható marhahústermékek közül a legmagasabb húsfehérje-aránnyal rendelkezik. A fehérje hidrolizálódik, azaz a keletkező peptidek nagyon gyorsan emészthetők és gyorsan felhasználhatók az emberi szervezetben. A HydroBEEF® peptidek körülbelül 15%-ának 6000 Da, 55%-ának 3000 Da és 30%-ának 500 Da vagy annál kisebb a molekulatömege, ami nagyon magas molekulasúlyt jelent.peptidek rendkívül jó felszívódással és hozzáférhetőséggel.

A keverés után habos shake keletkezik. A PeptiBeef® 91% hidrolizált izolált szarvasmarhafehérjét tartalmaz, minimális zsírtartalommal. Ezenkívül a fehérjék ideális hasznosulása és az izomtömegbe való beépülése érdekében bromelain és papain enzimeket adunk hozzá. A PeptiBeef®-et a stevia növényből származó édesítőszerrel is édesítik. A PeptiBeef®fogyasztása hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához olyan helyzetekben, amikor azt a katabolizmus veszélyezteti.

Hogyan kell helyesen elkészíteni a PeptiBeef® hidrolizált fehérjeizolátumot?

A PeptiBeef® felrázása tipikus shake-szerű állagot eredményez, sűrű habbal, és "játszani" kell az elkészítéssel. A marhahúsfehérje-izolátum másképp viselkedik, mint az instant tejsavófehérje, és az ital elkészítéséhez ajánlott.Javasoljuk, hogy addig rázza tovább, amíg a fehérjepor feloldódik, és nagyon kellemes állagú krémet képez.

Hogyan működik a permetszárítási eljárás a marhahúsfehérje-izolátum előállítása során?

A folyamat pontosan meghatározott stabil hőmérsékleten és páratartalom mellett zajlik, amelyet egy nagy teljesítményű és speciális párátlanító berendezés tart fenn. Miután áthaladtak a fúvókákon, amelyek permethatást hoznak létre a folyadékban és a permetben. szárító erős centrifugális erő alkalmazásával a fehérjelevet ezután eltávolítják a víztől. Ezáltal teljesen száraz, nem ragadós por keletkezik, amelyet permetszáraz húslevesnek nevezünk. Ezt hidrolizálják (peptidekre bontják), hogy a rendkívül jól emészthető és felhasználható HydroBEEF®-t állítsák elő.

Milyen tápértékekkel rendelkezik a BEEF Extrifit termékcsaládban található permetszáraz marhahús-izolátum?

Ez a teljesen természetes hidrolizált fehérjeizolátum megőrzi az összes értékes összetevőt. A marhahús fehérje, vitaminok és ásványi anyagok minősége. A táplálékkiegészítő végső nyersanyaga 97% fehérjét, mindössze 1,9% zsírt és 0% cukrot tartalmaz. Ez a 97%-os marhahús fehérje izolátum így ideális táplálékkiegészítő a testépítésben, ahol a kiegészítéssel a következőkre tehet szertizolált fehérjét kapsz az izomnövekedéshez, és szinte egyáltalán nem fogyasztasz zsírt.

A termék alapvető jellemzői:

 • HydroBEEF® márkájú hidrolizált marhahúsfehérje izolátumot (hidrolizált marhahús peptideket) tartalmaz marhahúsból és csontvázfehérjéből.
 • A marhahúsfehérje izolátum teljesen zsír- és cukormentes.
 • a termék pontos, komplex szarvasmarha-aminospektrummal rendelkezik
 • a termék pontos összetételű
 • természetes eredetű, a stevia növényből származó édesítőszerrel is édesítik.
 • hozzáadott színezőanyagoktól teljesen mentes
 • a világosbarna szín a fehérjeforrás természetes színének köszönhető.
 • triptofánt, ciszteint, BCAA-t, glutamint és hús aminosavakat tartalmaz.
 • kiváló ízek

Ajánlott adagolás:

 • A testsúlytól, a sporttevékenységtől és az étrend összetételétől függ.
 • javasoljuk, hogy a PeptiBeef® napi adagját ossza 2-3 adagra, amelyet étkezések közötti snackként kell elfogyasztani.
 • Keverje össze egy adagolókanál/zacskó (30 g) tartalmát 200-300 ml vízben.

Megjegyzés: 25 °C alatti hőmérsékleten, száraz helyen, gondosan lezárvatárolja . A felbontástól számított három hónapon belül használja fel. Védje a fagytól és a közvetlen napfénytől. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Nem használható gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek