A PeptiBeef® hidrolizált szarvasmarhafehérje - HydroBEEF® márkájú izolátum. (hidrolizált szarvasmarha peptidek), amely hús (kb. 25%) és csontváz (kb. 75%) fehérjéket tartalmaz. A termék ...Bővebben
A PeptiBeef® hidrolizált szarvasmarhafehérje - HydroBEEF® márkájú izolátum. (hidrolizált szarvasmarha peptidek), amely hús (kb. 25%) és csontváz (kb. 75%) fehérjéket tartalmaz. A termék a piacon kapható marhahústermékek közül a legmagasabb húsfehérje-aránnyal rendelkezik. A fehérje hidrolizálódik, azaz a keletkező peptidek nagyon gyorsan emészthetők és gyorsan felhasználhatók az emberi szervezetben. A HydroBEEF® peptidek körülbelül 15%-ának 6000 Da, 55%-ának 3000 Da és 30%-ának 500 Da vagy annál kisebb a molekulatömege, ami nagyon magas molekulasúlyt jelent.peptidek rendkívül jó felszívódással és hozzáférhetőséggel.
A keverés után habos shake keletkezik. A PeptiBeef® 91% hidrolizált izolált szarvasmarhafehérjét tartalmaz, minimális zsírtartalommal. Ezenkívül a fehérjék ideális hasznosulása és az izomtömegbe való beépülése érdekében bromelain és papain enzimeket adunk hozzá. A PeptiBeef®-et a stevia növényből származó édesítőszerrel is édesítik. A PeptiBeef®fogyasztása hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához olyan helyzetekben, amikor azt a katabolizmus veszélyezteti.
Hogyan kell helyesen elkészíteni a PeptiBeef® hidrolizált fehérjeizolátumot?
A PeptiBeef® felrázása tipikus shake-szerű állagot eredményez, sűrű habbal, és "játszani" kell az elkészítéssel. A marhahúsfehérje-izolátum másképp viselkedik, mint az instant tejsavófehérje, és az ital elkészítéséhez ajánlott.Javasoljuk, hogy addig rázza tovább, amíg a fehérjepor feloldódik, és nagyon kellemes állagú krémet képez.
Hogyan működik a permetszárítási eljárás a marhahúsfehérje-izolátum előállítása során?
A folyamat pontosan meghatározott stabil hőmérsékleten és páratartalom mellett zajlik, amelyet egy nagy teljesítményű és speciális párátlanító berendezés tart fenn. Miután áthaladtak a fúvókákon, amelyek permethatást hoznak létre a folyadékban és a permetben. szárító erős centrifugális erő alkalmazásával a fehérjelevet ezután eltávolítják a víztől. Ezáltal teljesen száraz, nem ragadós por keletkezik, amelyet permetszáraz húslevesnek nevezünk. Ezt hidrolizálják (peptidekre bontják), hogy a rendkívül jól emészthető és felhasználható HydroBEEF®-t állítsák elő.
Milyen tápértékekkel rendelkezik a BEEF Extrifit termékcsaládban található permetszáraz marhahús-izolátum?
Ez a teljesen természetes hidrolizált fehérjeizolátum megőrzi az összes értékes összetevőt. A marhahús fehérje, vitaminok és ásványi anyagok minősége. A táplálékkiegészítő végső nyersanyaga 97% fehérjét, mindössze 1,9% zsírt és 0% cukrot tartalmaz. Ez a 97%-os marhahús fehérje izolátum így ideális táplálékkiegészítő a testépítésben, ahol a kiegészítéssel a következőkre tehet szertizolált fehérjét kapsz az izomnövekedéshez, és szinte egyáltalán nem fogyasztasz zsírt.
A termék alapvető jellemzői:
Ajánlott adagolás:
Megjegyzés: 25 °C alatti hőmérsékleten, száraz helyen, gondosan lezárvatárolja . A felbontástól számított három hónapon belül használja fel. Védje a fagytól és a közvetlen napfénytől. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Nem használható gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.