Extrifit Palatinox 100 1500 g

A palatinóz kiváló energiaforrás sportolók és fokozott fizikai igénybevételnek kitett emberek számára. A palatinózt tartalmazó élelmiszerek és italok fogyasztása alacsonyabb glükózszint-emelkedéshez vezet.a fogyasztás után a ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 5 650 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A palatinóz kiváló energiaforrás sportolók és fokozott fizikai igénybevételnek kitett emberek számára. A palatinózt tartalmazó élelmiszerek és italok fogyasztása alacsonyabb glükózszint-emelkedéshez vezet.a fogyasztás után a vércukorszintet a cukortartalmú ételekhez és italokhoz képest (a cukornak magasabb a glikémiás indexe). Az edzés előtt, alatt és után is bevehető.

Ajánlott adagolás:

  • A Palatinox 100 szedése a testsúlytól, a sporttevékenységtől és az étrend összetételétől függően.
  • Javasoljuk, hogy a napi adagot 2-3 adagra ossza fel.
  • Oldja fel a Palatinox 100-at vízben, teában vagy más italban.

Figyelmeztetés: Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten, gondosan lezárva, közvetlen napfénytől és fagytól védvetárolja . Gyermekek elől elzárva tartandó. Nem használható gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel. Étrend-kiegészítő.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek