Extrifit MALTOX 100 - Maltodextrin EU 1500 g

A maltodextrin egy gabonából származó poliszacharid. Búzakeményítőből részleges enzimatikus hidrolízissel állítják elő. Öt molekula glükóz - egy egyszerű cukor, amely a szervezetünk fő energiaforrása - ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A maltodextrin egy gabonából származó poliszacharid. Búzakeményítőből részleges enzimatikus hidrolízissel állítják elő. Öt molekula glükóz - egy egyszerű cukor, amely a szervezetünk fő energiaforrása - egyesítésével jön létre. Ennek a kombinációnak az az előnye, hogy a glükóz mint energiaforrás fokozatosabban szabadul fel. A maltodextrin fokozatosan bomlik le a bélrendszerünkben egyes glükózmolekulákra. Ezek aztán zökkenőmentesen felszívódnak, és stabil vércukorszint-emelkedést (glikémiát) biztosítanak. A nagy mennyiségű egyszerű cukor egyszeri bevitele által okozott gyors vércukorszint-ingadozás a jóllakottság és az éhség váltakozó érzéséhez vezet. A sportolók számára ez nem optimális módja az energiafogyasztásnak. A jó hatást több glükózmolekula rövid lánccá - maltodextrinné - történő egyesítésével érik el. Használata edzés előtt, közben és után ajánlott.

  • Nem édes
  • azonnal oldódik az agglomerációnak köszönhetően
  • kiváló szénhidrátforrás a sportolók és a fokozott fizikai igénybevételnek kitett emberek számára.

Az Extrifit® Maltox 100 nem Kínából származik. A búzát (a maltodextrin előállításának alapanyagát) az Európai Unió országaiban termesztik.

Ajánlott adagolás:

  • A testsúlytól, a sporttevékenységtől és az étrend összetételétől függ.
  • javasoljuk, hogy a napi adagot 2-3 adagra osszuk.
  • Keverje el a Maltox 100-at 200 ml vízben, gyümölcslében vagy fehérjeitalban.
  • túróhoz, joghurthoz, zabpehelyhez stb. használható.

Vigyázat! Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten, gondosan lezárva, közvetlen napfénytől és fagytól védvetárolja . Gyermekek elől elzárva tartandó. Gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel. Étrend-kiegészítő.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek